0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Gdyby grał na piratach to chyba dostał by bana lub konto zostało by usunięte. Wątpię by bawili się w kasowanie gs za to.
Może ku przestrodze celowo wywalili tylko GS.
Cytat: wugie w Październik 24, 2009, 18:34:28Gdyby grał na piratach to chyba dostał by bana lub konto zostało by usunięte. Wątpię by bawili się w kasowanie gs za to.Rozumiem w takim razie, że ma 2 konsole jedną NTSC a drugą PAL, aby zagrać w zablokowane regionalnie obie wersje? Może to kwestia memorki datela, o której był dziś news?
Gwoli ścisłości gość piracił na całego a teraz wylewa żale na każdym większym 4um np psxe etc etc. Z drugiej strony to ten wątek "made my day" Znerdowaciały no-life i pirat wylewa żale o stratę jakichś wirtualnych pointsów .W sumie to na jego miejscu napisał bym odę do M$ bo może uchronili go przed jakąś chorobą albo innymi zaburzeniami,a tak 7 dni depresji i powrót do życia.
Jednak na piratach leciał?W takim razie niech się cieszy, że bana nie dostał.
Cytat: chore w Październik 24, 2009, 22:41:03Gwoli ścisłości gość piracił na całego a teraz wylewa żale na każdym większym 4um np psxe etc etc. Z drugiej strony to ten wątek "made my day" Znerdowaciały no-life i pirat wylewa żale o stratę jakichś wirtualnych pointsów .W sumie to na jego miejscu napisał bym odę do M$ bo może uchronili go przed jakąś chorobą albo innymi zaburzeniami,a tak 7 dni depresji i powrót do życia.a sa jakies dowody? nie że się nie ciesze, ale
Fakt, że piracenie to kradzież, ale nawet jeśli ten swój GS robił to piratach, to i tak musiał włożyć szmat czasu w nabijanie tego licznika.
Nie ma co, lukk jest od teraz sławny PS. Jednak mimo wszsytko trochę mi go szkoda. Fakt, że piracenie to kradzież, ale nawet jeśli ten swój GS robił to piratach, to i tak musiał włożyć szmat czasu w nabijanie tego licznika. Sam z niektórymi calakami na prawdę musiałem się namęczyć. Jednak mimo wszystko to tylko wirtualne punkty i nic więcej. Wcześniej mi się jakoś gry chciało calakować ale teraz już mi powoli przechodzi
Piracił, a to jak płacze po forach tylko mnie cieszy. Ma za swoje.
Sorry panowie i panie ale wszystko co tu piszecie jest g.. warte Ms mu nic nie skasowal tak jak i nikomu w tym dniu, serwery mialy jakas konserwacje i pokazywaly 0GS z tego co czytalem to sporo osob tak mialo po czasie wszystko wrocilo do normy.
Bez przesady.
heh a jednak, a czytalem ze niby mu oddali, chyba ze to inny przypadek
Cytat: kinetiKc w Listopad 05, 2009, 02:09:33Bez przesady.niby czemu? dzieki temu przestanie grac, wyjdzie na dwor i zobaczy co to prawdziwe zycie