Obudziła się we mnie dziś dusza eksperymentatora.
Zrzuciłem co się dało na pena 4GB, w tym wszystkie kawałki, które wyeksportowałem z jedynki Rock Band. Zatrzymało się tylko na zapisie gry, jak przewidywałem nie dało się go skopiować. Licencje na eksport i pozostałe ustawienia zgrał. Ciekawi mnie czy jeśli ktoś odpaliłby go w konsoli to czy: widziałby te dane ?? mógłby je zgrać na HDD i po wykupie licencji za 400 MSP widziałby je w Rock Band 2 ?? Zastanawia mnie jak Rock Band 2 robi, że widzi te kawałki z jedynki. Mam je obecnie w katalogu Rock Band po prostu.
Wkurzyłem się lekko, bo po przystosowaniu wspomnianego 4GB pena do użytku w konsoli z 3,7 GB miałem jedynie 3,2 GB dostępne. Dopiero po dogrzebaniu się do info wyszło, że rezerwuje sobie 512 MB na dane systemowe ?? Na co mu aż tyle ?? Do tego podobno mam za wolnego według mojej konsoli pena do zapisu sejwów.
W podglądzie na lapku mam ukryty katalog. Może można go w ramach backupu skopiować ?? Mógłbym archiwum sejwów skończonych gier i backup piosenek z jedynki RB zgrać, i zwolnić sobie ten pendrive.