Sądząc po fotach czy to aby nie stream z Darkest dungeon?
Yup. Jeśli ktoś grał, to stream mu podniesie ciśnienie jak dwie kawy, tak było kaleczone, kupa śmiechu, wszystko jest na YT

Trzeba było na słuchawkach dźwięk mieć, to by się taksiarz nie bulwersował 
To był mniej bulwers a więcej stwierdzenie w rodzaju "świat wariuje coraz bardziej", bo ja się oczywiście spytałem, czy mogę sobie to głośno puścić. No i wpływ na to stwierdzenie miał także zapewne fakt, że gdy puściłem, to zacząłem robić zdjęcia, a też spytałem się, czy mogę i że będzie widać tylko kokpit samochodu.

Edit: Jeszcze taka anegdotka, bo ja się rejestrowałem na Twitchu specjalnie dla Forumogadki, ale tam Wallhammer był zajęty.
No więc wpisałem sobie WalIHammer i tutaj widać różnicę, ale Twich ma inny font i tam jej nie widać na oko.
I wszystko było okay do momentu, aż chłopaki nie zaczęli nakładać czata na filmiki, żeby później było go widać na YT no i te ich systemy wyświetlają wielkości liter, więc raz czy dwa mój nick został przeczytany jako "Walihammer", tego się nie spodziewałem

Ale chyba już się kapnęli, że to ja.
Kupa śmiechu jest na wielu tych streamach, polecam powtórki na YT, jak ktoś ma w tle puszczony telewizor z jakimś TVN24 czy czymś podobnym, to niech sobie puści te streamy, a przynajmniej się pośmieje