Na pierwszym miejscu zdecydowanie Forumogadka, oni są naprawdę przygotowani, lubię ich formułę. I łiiiiii na koniec. Potem wspólnie dzierżą drugie miejsce (bo każdy ma coś fajnego unikalnego): Rozgrywka, Fantasmagieria, Rysław.
Niezatapialnych już nie słucham, czasami puszczę jak już nic innego nie ma. Można o nich powiedzieć, że są zabawni, ale merytoryczni to w życiu bym nie napisał. Czasami przecież wyraźnie widać, że gadają dla samego gadania, bez w ogóle liźnięcia tematu. A już przepraszam za słowo, ale pierdolenie o trailerach, zwiastunach i ich wrażeniach po wpisach w internecie i wyciąganie z tego wniosków to szczyt. W pozostałych podcastach przynajmniej w coś zagrają, wypowiadają się jak sprawdzą tytuł a Niezatapialni potrafią popłynąć na bazie filmku z YT. Trochę szkoda Igi, bo ona jest najlepiej przygotowana, ma najwięcej ciekawych rzeczy do powiedzenia i jest regularnie zagłuszana. Chyba po jednym odcinku gdzie nie dali jej dojść do słowa dałem sobie spokój.
W innych podcastach nie ma tego przerywania, ktoś coś mówi, dają mu do końca powiedzieć, zadają pytania, to jest rozmowa a nie konkurs "ja jestem śmieszniejszy".