Chciałbym podziękować wszystkim wiernym słuchaczom, nowym, starym, wszystkim co wytykali błędy i tym co zachwalali. Przez te pare lat z mała przerwą bawiłem się świetnie opowiadając wam o własnych opiniach o świecie gier, czasem się zgadzaliśmy a czasem wręcz przeciwnie, cieszę się, Bezimienny Podcast razem ze mną ewoluował i myśle, że to co teraz jest jednym z bardziej oryginalnym i świeżym podcastem o grach na polskim rynku

Gdzie indziej posłuchacie o zabijaniu dzieci zombie zaraz obok porad jak zwrócić kanapę do ikei XD Mam nadzieje, że pokazałem wielu, że świat gier nie jest czarno-biały tylko pełen sprzeczności i można jednocześnie mieć przerobionego PlayStation Classic oraz 23 legalne konsole
Tez chce podziękować Krystian Kęder??, za możliwość nagrywania dla was i zostawieniu otwartych drzwi kiedy to córka mi się urodziła i namieszała w nagrywaniu

Może kiedyś dogoni technologie która jest aktualnie w pl, ale życzę sukcesów i jeszcze więcej słuchaczy! Rafał Radomyski?? takiego świra to ze świecą szukać gdzie potrafi zrobić szczegółową analizę emocjonalną jakiejś postaci z gier a zaraz po tym bez precedensu powiedzieć co jest p@dalakie a co nie

Cieszę się, że niejednokrotnie razem przełamywaliśmy tematy tabu i wyznaczyliśmy nowe drogi w podcastach, jak choćby podczas recenzji Carmageddon po ataku terrorystycznym, wszyscy wymiękli, gdzie my co obiecaliśmy to odwieźliśmy

Więcej takich akcji panowie

Aktualnie wsiąkam ponownie w latach ?90 przechodząc rpg na złamanej Vicie, czasem dobrze tak po prostu wrócić do czasów kiedy było łatwiej

Dzięki raz jeszcze ze wszystko wam i słuchaczom

Do usłyszenia!
Pozdrawiam Tomek