MW2 zamówione we wtorek w południe, od razu zapłacone e-przelew (a to był błąd...), zamówienie do tej pory nie zrealizowane. Dostępność w 24h. No nic, pewnie mój ostatni zakup tam, już szybciej wysyłają goście z allegro.
MW2 zamówione w sobotę 7 listopada z przesyłką kurierem. E-przelew doszedł w poniedziałek. Gry do dzisiaj nie ma. Najgorsze, że nie dostałem żadnego maila o wysyłce, potwierdzeniu wpłynięcia kasy ani nic takiego. Zero odpowiedzi na moje maile. Jedyny mail od nich, to z niedzieli 8 listopada z pytaniem o sposób płatności (informacja taka poszła ode mnie na ich mail już w sobotę, 5 minut po zakupie).
Żeby było jasne, kupiłem przez allegro (tam też mają konto), wiem, że czas realizacji wg. regulaminu allegro to dwa tygodnie. Jednak kiedy się buli ciężką kasę, to ma się jakieś oczekiwania. Szczególnie, że nie jest to jakiś tam przypadkowy użytkownik allegro a o zakupie zdecydowała znajomość marki Ultima. Nie chce mi się dzwonić, ale pewnie w końcu będę zmuszony. Ze swojej strony nie polecam, można znaleźć solidniejszych i szybszych sprzedawców w konkurencyjnych cenach, którzy przynajmniej odpisują na maile. Pierwszy i ostatni zakup u nich.
P.S Pewnie to wina ich systemu, mają na pewno masę zamówień i ciężko im odpisywać na każdy mail. Jak się jednak rozpoczyna działalność w internecie to w pewien sposób zobowiązuje, także do kontaktu poprzez pocztę elektroniczną.
/EDIT/
Wyjaśniło się dosłownie przed sekundą.
"Witam Serdecznie
Bardzo Pana przepraszam za opóźnienie. Problem wyniknął z naszej strony niestety.
Paczka zostanie nadana dziś. Raz jeszcze przepraszam za zaistniałą sytuację.
Pozdrawiam"
Wszystko fajnie, tylko nie po to płaciłem przed premierą 212 z przesyłką, żeby dostać tydzień po premierze, gdy gra kosztuje od 169 wzwyż.