Głosów w sumie: 118
Głosowanie skończone: Sierpień 05, 2014, 14:16:05
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
I to jest taka wielka sprawa? Fajny troll i tyle Mi też można dopisać i będę się z nim dumnie obnosił
Cytat: a_ratajczak w Lipiec 31, 2014, 11:40:16I to jest taka wielka sprawa? Fajny troll i tyle Mi też można dopisać i będę się z nim dumnie obnosił Ty już masz, tylko w środku.
I to jest taka wielka sprawa?
Fajny troll i tyle Mi też można dopisać i będę się z nim dumnie obnosił
I malego ma!
Cytat: a_ratajczak w Lipiec 31, 2014, 11:40:16I to jest taka wielka sprawa? Dla niego tak. Ja też bym nie chciał aby ktoś bez mojej zgody (a wręcz celowo, bo wie że mnie to zdenerwuje) dopisuje mi kutasika do nicka.
czyli piatek oficjanie rozpoczety?
Cytat: Simplex w Lipiec 31, 2014, 11:50:48Cytat: a_ratajczak w Lipiec 31, 2014, 11:40:16I to jest taka wielka sprawa? Dla niego tak. Ja też bym nie chciał aby ktoś bez mojej zgody (a wręcz celowo, bo wie że mnie to zdenerwuje) dopisuje mi kutasika do nicka. Taki folklor. PC nikogo tez mu sie nie podoba i co mamy nie uzywac, bo zacznie bluzgac? Bezsensu.
Cytat: a_ratajczak w Lipiec 31, 2014, 11:40:16I to jest taka wielka sprawa? Dla niego tak. Ja też bym nie chciał aby ktoś bez mojej zgody (a wręcz celowo, bo wie że mnie to zdenerwuje) dopisuje mi kutasika do nicka.CytujFajny troll i tyle Mi też można dopisać i będę się z nim dumnie obnosił No i spoko, ty chcesz kutasika więc jakbys go dostał to będziesz szczęśliwy. On nie chce, więc jak go dostanie będzie (słusznie) wkurwiony.
Na tym forum piatek jest pojeciem wzglednym
Myślałem, że na wyższym poziomie będzie rozmowa.
Nadinterpretuj jak sobie chcesz. Swoje zdanie na temat dopisywania kutasika osobom, ktore usunely konto wyrazilem kilka postow wczesniej. Mozesz sie z nim nie zgadzac.
Nie skomentuję, bo jeszcze bana dostanę.
@Simplex - Ze srolklorem ciezko dyskutowac na poziomie. Dramatyzuj dalej
Folklor srolklor - przedewszystkim Blue CHCIAŁ tego kutasika. Czyli najpierw "wypiął sie na forum" (usuwając konto), a w podzięce forum się pod niego dostosowało umożliwiając mu założenie nicka z kutasikiem ZGODNIE Z JEGO WOLĄ. Dziękuję, dobranoc.