@ded
Spróbować?
pozwolę sobie zacytować:
"Do, or do not. There is no 'try.'"
-- Jedi Master Yoda
Po prostu entuzjastycznie podchodzę do życia, a kontrola nad tym co się je, daję kontrolę nad życiem.
Do guru to mi jeszcze daleko

@ekiera
Z tym aspartam rulez w nawiasie to była ironia, nie podkreśliłem tego wystarczająco. Masz rację. Taka ciekawostka odnośnie tego syfu: w USA pilotom odrzutowców nie wolno jeść aspartamu. Dlaczego? Trucizna, otępia umysł, powoduje raka mózgu, nieodwracalne szkody. Wiadomo żeby być pilotem trzeba mieć refleks i percepcje jak żyleta.
Chleb biały przede wszystkim, razowy również (większość tych kupnych jest zabarwiane na ciemno, ściema że to niby razowy) jeżeli chleb to na naturalnym zakwasie upieczony w domu. Jednakże chleba ogólnie nie polecam. Przetworzona żywność to przetworzona żywność, która naszemu ciału nie służy.
Mięso owszem ma swoje zalety (podczas budowania masy mięsniowej, dużo żelaza itd.) jednak jak dla mnie jest więcej szkód. Szczególnie w dzisiejszych czasach gdzie każde mięso jest szprycowane hormonami i antybiotykami, a później się ludzie dziwią że młodzież coraz to agresywniejsza, rozdrażniona, znerwicowana. Powodem tego jest m.in. mięso.
@Don Simon
Vide for example - Terapia Gersona