Jak to nie?! Wlacz sobie gt4 i patrz co sie dzieje jak naciskasz z rozna sila triger oczywiscie gaz i hamulec ustaw najpierw pod nimi! Taki fanboj a takich rzeczy nie wie
Ano nie

Pad DS2 nie miał triggerów, tylko miał przyciski o malutkim skoku, które wykrywały wprawdzie siłę nacisku, ale trzeba było się skupić, aby to wykorzystać

W GT nie było to wykorzystywane jako gaz i hamulec. Jako gaz i hamulec był krzyżyk i kwardacik albo gałki właśnie. Więc jak chcesz analogowymi triggerami dawać gazu, skoro gra tego nie obsługiwała. No chyba, że ja o czymś nie wiem i można było ustawić gaz i hamulec na L2 i R2 i dodawac go analogowo? Jeśli się tak da, to zwracam honor.
ehh stary co ja ci bede gadal ty i tak wiesz swoje... ale jesli chodzi o te galki
to kompletnie nie masz racji, ten rozklad dziala znaczniej lepiej dla wiekszosci ludzi - chyba ze masz raczki 4ro latka
Od zgięcia nadgarstka do czubka palca "fakju" mam 19,5cm

Porównaj u siebie, to będziesz wiedział co i jak. Gałki od DS nigdy mi nie uciekają, a przyzwyczaiłem się tak, że jak próbowałęm grać w forza 2 na gałkach (gaz/hamulec) to było fatalnie.