@Emiel, o jakich mikrotransakcjach tutaj rozmawiacie? Ja wczoraj grajac te kilka godzin niczego nie zauwazylem.
Ano Irreversible wspominał, bo wiadomo, że gra z Xboxa

, ale w tej chwili jest chyba tylko jedna użyteczna rzecz - mapka do kupienia za normalną gotówkę i rzeczywiście na PC po powrocie z okna zakupu jest crash do Windowsa

. Tych klaksonów to nawet nie liczę.
Poza tym, nie widziałem nic więcej poza standardowymi paczkami samochodów. Zdecydowanie nie ma tu mowy o czymś takim, co miało miejsce w FM5. Na szczęście.
<rotfl>
Emiel czyli jak wyjdzie kolejna iteracja kart to kupujesz nową, skoro teraz spoko, że nie działa tym którzy kupowali rok temu?
Ale ja nie pisałem, że spoko dla nich, ale że "u mnie działa" czyli słynne hasło posiadaczy PS4 sprawdza się i tutaj. Mam kartę, jadę, jest 60 klatek to się cieszę, że zapłaciłem za to, żeby nie grzebać się w ustawieniach właśnie.
Jeśli za rok będzie jakaś gra, która mi nie pójdzie to będę rozważał, ale na razie nie mam takiego problemu to się nie martwię tylko cieszę grą

. Współczuję tym, którym chodzi słabo, bo to rewelacyjna gierka.
Odpowiadając na Twoje pytanie, gdybym nie miał Xboxa i grał tylko na PC to prawdopodobnie dla Forzy poszedłbym po nową kartę, ale to ja, dla mnie to jest najlepszy odstresowywacz na pewnie cały przyszły rok

.