@Deniryer
Tak, jesteś stary i marudzisz.
Powtórzę po raz kolejny. Sam trzon gry jest KO-ZA-CKI. Latanie, strzelanie, skille, grafika (jaki kurwa downgrade?!) itp. to naprawdę robi rozpierdol. Przynajmniej dla mnie. Nie wiem, może akurat trafili w 100% w moje gusta pod tym względem.
Cała reszta faktycznie jest mniej lub bardziej popsuta (chociaż osobiście uważam, że fabuła jest całkiem spoko, są nawet fajne twisty). Ale co z tego, jak dalej po ponad 30h grania mam ochotę tam wrócić robić zawieruchę jak połączenie Harierra z Transofermersem

Porównanie tego z F76 gdzie zjebane jest wszystko, a dodatkowo gra jest po prostu nudna, to jakiś wyższy poziom absurdu.
Ja spokojnie dałbym tej grze tróję. Ale to tylko dlatego żeby być obiektywnym bo bawię się na piątkę

A wydźwięk z wszelakich mediów i społeczności jest taki jakby ta gra nie działała, a jak działa to musimy wąchać kupę żeby móc grać.
Z tego co mi najbardziej przeszkadza:
- brak możliwości zmiany ekwipunku w czasie misji,
- brak jakiegokolwiek chatu przy grze z randomami (czy ja jestem upośledzony? Nawet jest przycisk odpowiadający za Voice Chat....),
- dużo loadingów (ten moment z recenzji AJ gdzie pokazuje, że więcej było czekania niż grania to jakiś absolutny mindfuck),
- niektóre historyjki bezbrzeżnie nudne,
- ekran po śmierci, nic się nie da zrobić. To mnie najbardziej zastanawia szczerze mówiąc, bo tego nie da się w żaden sposób wytłumaczyć.
No ale czy to są rzeczy które powodują, że gra jest słaba? No kurwa nie.

To jedynie zabiera trochę (dla większości jak się okazuje sporo) funu.
50 godzin wystarczy?
https://youtu.be/gFqTpJJ_ZVw
Mam nadzieje ze uda się jak z Destiny 2, czy R6 Siege, że jakiś rok dwa po premierze będzie fajna gra
A co on tam mówi w skrócie poza tym, że rozczarowanie?