grzech76
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #80 : Marzec 12, 2010, 16:05:32 » |
|
ja słyszałem że sny sie tłumaczy odwrotnie, co by oznaczało że nie Balmer i nie na dużej imprezie , i nie z koperty, i wyciągnie wiele karteczek ale nie z Polską i Live nie będzie  Znaczy... nie Balmer a Jobs, nie Xbox Live a Itunes, i nie da tylko zabierze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Acrid
|
 |
« Odpowiedz #81 : Marzec 12, 2010, 16:18:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kmh
|
 |
« Odpowiedz #82 : Marzec 12, 2010, 16:22:36 » |
|
Z innej beczki. Dzis odebrałem xkloca do rozstrzelania. Czekam tylko az ten felerny snieg stopnieje, i wio do lasu ...
Prawdziwa z Ciebie gwiazda rocka. Już byś zamiast się wygłupiać i marnować sprzęt za kilkaset złotych przekazał go jakimś dzieciakom z domu dziecka czy na świetlicę szkolną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lisek84
|
 |
« Odpowiedz #83 : Marzec 12, 2010, 16:30:54 » |
|
Z innej beczki. Dzis odebrałem xkloca do rozstrzelania. Czekam tylko az ten felerny snieg stopnieje, i wio do lasu ...
Prawdziwa z Ciebie gwiazda rocka. Już byś zamiast się wygłupiać i marnować sprzęt za kilkaset złotych przekazał go jakimś dzieciakom z domu dziecka czy na świetlicę szkolną. ojej. Kolego cofnij się pare postów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kmh
|
 |
« Odpowiedz #84 : Marzec 12, 2010, 16:41:20 » |
|
Czyli to jednak będzie bardziej skomplikowany performens? Symboliczny?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simplex
|
 |
« Odpowiedz #85 : Marzec 12, 2010, 16:45:42 » |
|
Moim skromnym zdaniem lepiej by było, gdyby zastrzelony zostal jakiś klocek po RRODzie, ale Katanka jako wlasciciel ma prawo zrobic sobie z tym xboxem co mu sie zywnie podoba. Ponadto o ile dobrze kojarze zamierza kupic dzieciakom z domu dziecka konsole bodajże PS2, wiec tym bardziej moze sobie z tym xboxem zrobic, co uważa. Miejmy nadzieje, ze filmik z rozstrzelania Xboxa stanie sie popularnym viralem 
|
|
|
|
|
|
Pzdr, Simplex  
|
|
|
|
lutoslav
|
 |
« Odpowiedz #86 : Marzec 12, 2010, 16:49:15 » |
|
Eee... wtf? Skad chip ma takie informacje? Ten news brzmi tak pieknie, ze az nieprawdopodobnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alcatraz
|
 |
« Odpowiedz #88 : Marzec 12, 2010, 16:55:14 » |
|
Coś jest nie halo z tym newsem , kody dostępowe stracą ważność? Przecież , chyba te na EU są takie same w UK i np Niemczech, jak się mylę to poprawcie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simplex
|
 |
« Odpowiedz #89 : Marzec 12, 2010, 17:07:53 » |
|
Znowu te onelinery. Pozatym chyba chodzilo ci o "duh". A ponadto, czy to co napisal Chip to Prawda Objawiona? Na razie to plotka której nie komentuje Microsoft. Oby było w niej ziarno prawy. Będziesz mógł się zasłużenie puszyć, że to przewidziales, ale dopiero po faktycznym wprowadzeniu Live w Polsce, a nie po wpisie na blogasku Chipa. Ja nie uwierze w polskiego Live'a póki go nie zobacze. A do Gwiazdki 2010 jeszcze prawie rok.
|
|
|
|
|
|
Pzdr, Simplex  
|
|
|
|
Niekumaty_
|
 |
« Odpowiedz #90 : Marzec 12, 2010, 17:11:57 » |
|
Coś jest nie halo z tym newsem , kody dostępowe stracą ważność? Przecież , chyba te na EU są takie same w UK i np Niemczech, jak się mylę to poprawcie. Nie o to chyba chodzi  To raczej "import kodów z zagranicy" straci rację bytu. Czyli chyba te, które będzie można kupić polską kartą kredytową będą tańsze.
|
|
|
|
|
|
 Jak chcę się socjalizować, to myślę o ludziach których znam, i mi przechodzi
|
|
|
|
lisek84
|
 |
« Odpowiedz #91 : Marzec 12, 2010, 17:13:44 » |
|
Przecieram oczy ze zdumienia ;-) To w Microsofcie naprawde widza gdzie jest Polska? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simplex
|
 |
« Odpowiedz #92 : Marzec 12, 2010, 17:15:35 » |
|
Na razie to tylko niepotwierdzona ploteczka na blogasku Chipa. Wszyscy chcemy, zeby okazala sie prawda, i coraz wiecej na to wskazuje, ale póki co proponuje nadmiernie sie nie emocjonowac i nie traktowac newsa Chipa jak Prawdy Objawionej.
|
|
|
|
|
|
Pzdr, Simplex  
|
|
|
|
lisek84
|
 |
« Odpowiedz #93 : Marzec 12, 2010, 17:17:47 » |
|
Dobra, jest ktoś kto sie zna z kimś z chipa i mógłby dowiedziec się co nieco o tym MEGA newsie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niekumaty_
|
 |
« Odpowiedz #94 : Marzec 12, 2010, 17:21:12 » |
|
Na razie to tylko niepotwierdzona ploteczka na blogasku Chipa. Wszyscy chcemy, zeby okazala sie prawda, i coraz wiecej na to wskazuje, ale póki co proponuje nadmiernie sie nie emocjonowac i nie traktowac newsa Chipa jak Prawdy Objawionej.
A mi się wydaje, że jak na typową "kaczkę dziennikarską" to podano zbyt wiele szczegółów... Przecież wystarczyło napisać, że mają cynka, że będzie LIVE. Tymczasem w newsie czytamy dodatkowo, że będzie Video on Demand, że trwają rozmowy z Canal+, że będą tańsze kody... coś tego po prostu za dużo jak na zwykłą "lipę". Zresztą, zakłądając, że to prawda, to może właśnie od kogoś z C+ wyszedł przeciek? Wystarczyły w sumie dwa słowa: "Microsoft chce, żebyśmy udostępniali w Polsce filmy przez XBOX LIVE. W tym roku." Resztę można już sobie bardzo łatwo dopowiedzieć i może tak właśnie było?
|
|
|
|
|
|
 Jak chcę się socjalizować, to myślę o ludziach których znam, i mi przechodzi
|
|
|
|
Simplex
|
 |
« Odpowiedz #95 : Marzec 12, 2010, 17:26:52 » |
|
Ja nie mowie, ze to lipa, ani ze to kaczka dziennikarska (czyli ze nieprawda) - ja tylko mowie ze na razie to niepotwierdzona plotka (bo tak de facto jest) i zeby od razu nie krzyczec "a nie mowilem!!!111oneone" (pozdro dla RZ  ) i zachowac spokój i czekać na rozwój wydarzeń. Po prostu nie należy traktować wpisu na blogu chipa na równi z informacją prasową Działu PR Microsoftu  Rzeczywiscie poziom szczegolowosci jest duzy i byc moze wkrotce bedzie przeciez z C+ który to potwierdzi i uwiarygodni plotke. W slynne zdjecia PS3 slima też prawie nikt nie wierzył  (włącznie ze mna)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2010, 17:28:34 wysłane przez Simplex »
|
|
Pzdr, Simplex  
|
|
|
|
lisek84
|
 |
« Odpowiedz #96 : Marzec 12, 2010, 17:34:08 » |
|
to równie dobrze może byc "wyciek" z edelmana który ma uspokoić sytuacje, którego oczywiscie nikt nigdy nie potwierdzi ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biomedic
|
 |
« Odpowiedz #97 : Marzec 12, 2010, 17:39:09 » |
|
Teraz bedą same spekulacje oby na E3 te spekulację się sprawdziły
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katanka
|
 |
« Odpowiedz #98 : Marzec 12, 2010, 17:43:14 » |
|
Cholera .... może za wczesnie na rozstrzelanie klocka? Jesli to wszystko jest prawda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shunkan
Aktywny użytkownik

Nothing here at all...
|
 |
« Odpowiedz #99 : Marzec 12, 2010, 17:47:08 » |
|
Ale namieszali! Może M$ celowo dał taką notkę, by rynku nie zalała masa używanych Klocków?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qu84
|
 |
« Odpowiedz #100 : Marzec 12, 2010, 17:53:08 » |
|
Katanka: Na to nigdy nie jest za wczesnie. Nawet jesli to prawda to jakis powod zawsze sie znajdzie;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gamebox24pl
|
 |
« Odpowiedz #101 : Marzec 12, 2010, 18:03:37 » |
|
To ja tylko dodam , żeby uwiarygodnić informację od Chipa, że z informacji, które uzyskałem od MS wynika, że czas wdrożenia usługi Xbox Live do innego kraju (od sondowania do uruchomienia serwerów) wynosi 1,5 roku. Idąc tym tropem, skoro decyzja o Live była brana pod uwagę w okolicach połowy 2009 roku, sondowanie trwało 0,5 roku - czyli mamy koniec 2009. Skoro czas wdrożenia usługi Live trwa 1,5 roku, to wynika z tego jednoznacznie , że końcówka 2010 oznacza uruchomienie Live - w tym wypadku - w Polsce .
Czyli informacja podana przez Chip wydaje się bardzo prawdopodobna. Oznacza to też, że sama akcja WeWantLive nie miała ostatecznie wpływu na decyzję , czy Live będzie czy nie , choć na pewno upewniła firmę, że podjęta została dobra decyzja .
Skontaktuję się jeszcze jutro ze znaną mi osobą z TVN czy coś wie na ten temat i dam znać .
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2010, 18:06:50 wysłane przez gamebox24pl »
|
|
|
|
|
legendarnynerd
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #102 : Marzec 12, 2010, 18:12:16 » |
|
Polski live i video marketplace w jednym rzucie to byłoby coś. Ale tyle razy już kłamano, że uwierzę dopiero jak zobaczę. Tegoroczne E3 zapowiada się pasjonująco. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shunkan
Aktywny użytkownik

Nothing here at all...
|
 |
« Odpowiedz #103 : Marzec 12, 2010, 18:20:29 » |
|
To ja tylko dodam , żeby uwiarygodnić informację od Chipa, że z informacji, które uzyskałem od MS wynika, że czas wdrożenia usługi Xbox Live do innego kraju (od sondowania do uruchomienia serwerów) wynosi 1,5 roku. Idąc tym tropem, skoro decyzja o Live była brana pod uwagę w okolicach połowy 2009 roku, sondowanie trwało 0,5 roku - czyli mamy koniec 2009. Skoro czas wdrożenia usługi Live trwa 1,5 roku, to wynika z tego jednoznacznie , że końcówka 2010 oznacza uruchomienie Live - w tym wypadku - w Polsce .
Czyli informacja podana przez Chip wydaje się bardzo prawdopodobna. Oznacza to też, że sama akcja WeWantLive nie miała ostatecznie wpływu na decyzję , czy Live będzie czy nie , choć na pewno upewniła firmę, że podjęta została dobra decyzja .
Skontaktuję się jeszcze jutro ze znaną mi osobą z TVN czy coś wie na ten temat i dam znać .
Radzę też spróbować dowiedzieć się czegoś od Cyfry. Skoro tam była informacje, że nawiązują współpracę, to ktoś z pewnością puści farbę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gamebox24pl
|
 |
« Odpowiedz #104 : Marzec 12, 2010, 18:38:36 » |
|
Radzę też spróbować dowiedzieć się czegoś od Cyfry. Skoro tam była informacje, że nawiązują współpracę, to ktoś z pewnością puści farbę  Nie znam nikogo z Cyfry, a wątpię by drogą oficjalną ktokolwiek przekazał mi jakieś informacje w tej sprawie . Co innego z TVN, gdzie mam "wtyczkę" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lutoslav
|
 |
« Odpowiedz #105 : Marzec 12, 2010, 18:42:14 » |
|
Co do zrodla wiadomosci w komentarzach na chipie pojawilo sie takie cos: Źródło: CHIP.pl  A skąd mamy tę informację, to już faktycznie lepiej niech Rafał sam napisze, bo nie mam pojęcia co możemy zdradzić więcej, a co nie, więc się nie będę mieszał. Żaden dziennikarz nie demaskuje swoich źródeł przecieków, to tak a propos "obowiązku podawania źródła" Dodajmy do tego cos co wie rzekomo gamebox24 i "góra" WWL i moze faktycznie jest cos na rzeczy. Zakladam tez opcje, ze jest to kontrolowany, nieweryfikowalny przeciek wypuszczony przez Edelmana w celu uspokojenia dosc napietej sytuacji. Pozyjemy zobaczymy. Ja uwierze jak zobacze.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2010, 18:51:57 wysłane przez lutoslav »
|
|
|
|
|
|
gamebox24pl
|
 |
« Odpowiedz #106 : Marzec 12, 2010, 18:46:33 » |
|
Marcin Gajewski to szef newsroomu Chip-Online, więc skoro on mówi wprost, że jest to przeciek i mają taką informację, sprawa jest pewna na 99,9% . Znów powtarza się ta sama kwestia - tak jak prezes Murawski by nie pisał na blogu czegoś, co jest nieprawdą, tak samo osoba będąca szefem dziennikarzy w Chipie nie podpisywałaby się za informacją, która miałaby być kaczką dziennikarską .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Don Simon
|
 |
« Odpowiedz #107 : Marzec 12, 2010, 19:06:56 » |
|
Napisze to, co napisalem w komentarzu:
"Plota bez ZADNEGO potwierdzenia, czy WIARYGODNEGO zrodla, a Poly juz przeklepuje bezkrytycznie newsa? Czy tylko mi sie wydaje, ze ten "przeciek" powstaje tylko po to, by zmniejszyc impet akcji WWL? Ide na blogu napisze, ze MS nie wprowadzi Live, a na PS3 bedzie platny abonament. Tez bezmyslnie przepiszecie?"
Mi to wyglada na gaszenie pozaru jakims przeciekiem, bo o Live w PL zrobilo sie glosno na wielu stronach miedzynarodowych. Akurat Chip, ktory nigdy specjalnie w rynku konsolowym nie brylowal (lagodnie rzecz ujmujac) mialby jakies super, sprawdzone newsy?
Jesli to prawda to super. Ale nie zmienia to faktu, ze trzeba dalej robic, to co sie robilo do tej pory.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katanka
|
 |
« Odpowiedz #108 : Marzec 12, 2010, 19:29:28 » |
|
Czyli jednak postrzelamy ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kosowsky
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #109 : Marzec 12, 2010, 19:39:39 » |
|
Troszkę się poniezgadzaliśmy z Piotrkiem na gg, bo ten news na Poly, tym bardziej podlinkowany na mainie Gazety.pl... Nie wiem co powiedzieć. Było oczywiste, że prędzej czy później jakiś serwis wyskoczy z podobnym newsem, zapewniając, że Xbox Live będzie w Polsce itd. Po to, by podbić klikalność itd. Zrobił to Chip. O wartości pisma wypowiadać się nie będę, bo nie czytam, znam je tylko z afery mp3 i pedofilskich zdjęć w magazynie. Ale znajduje się poza nurtem pisania o konsolach, nie sądzicie? Wiarygodność materiału jest żadna i na Gamezilli nie zamierzamy się na jej temat nawet zająknąć. Przede wszystkim dlatego, że gdyby Microsoft chciał wypuścić jakieś materiały potwierdzające premierę Xbox Live w Polsce, zrobiłby to "potajemnie" przez inny serwis. W domyśle konsolowy. Tymczasem info o akcji ląduje na blogu jednego z autorów Chipa... Uwierzyłbym, gdyby info pojawiło się przed listem Microsoftu. Wtedy zamieszczenie rzekomego przecieku byłoby dla autorów ryzykowne (jeśli info nie byłoby prawdziwe). Po liście podobne rzeczy można sobie do woli wrzucać na serwisy i liczyć że inni to łykną. Słabe to. Oczywiście sam wrzuciłbym na swój serwis coś o podobnym wydźwięku, gdybym dysponował materiałami (bo miałbym pewność, że są prawdziwe) - i jednocześnie rozumiałbym głosy sprzeciwu. Po premierze XL o Chipie nikt nie będzie pamiętał (i nie skonfrontuje ich doniesień z prawdą), a co ludzie klikną, to klikną. Marna próba zrobienia szumu. Troszkę mi sympatia spadła do blogaska Poly, że się po to schyliła  To ja tylko dodam , żeby uwiarygodnić informację od Chipa, że z informacji, które uzyskałem od MS wynika, że czas wdrożenia usługi Xbox Live do innego kraju (od sondowania do uruchomienia serwerów) wynosi 1,5 roku. To akurat żadna tajemna wiedza nie jest, że proces trwa 12-18 miesięcy.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2010, 19:47:57 wysłane przez Kosowsky »
|
|
|
|
|
|
JAPONfan
|
 |
« Odpowiedz #110 : Marzec 12, 2010, 19:42:40 » |
|
Napisałem w komentarzach na Facebooku ale napisze i rozwine też tutaj.
Z jednej strony mamy newsa z masą WAŻNYCH szczegółów i konkretną datą (bo boże narodzenie konkretną datą jest). Z drugiej strony mamy newsa wypuszczone w kilka dni po porażce komunikacyjnej pomiędzy MS a WWL.
Tak krótki odstęp czasu pomiędzy tymo dwoma wydarzeniami każe mi się zastanowic. Czyz nie prościej było takiego przecieku zrobić do branży? Ba nie tylko do branży ale do zainteresowanych osób (a myślę że nikt nie jest bardziej zainteresowany niż uczestnicy i fani WWL) zamiast do magaznu ktory grami i konsolami zajmuje sie pobocznie?
Wydaje mi się że gdyby MS Polska powiedział "dajcie nam czas do połowy marca (ba nawet do końca marca) a podamy wam termin w ktorym pojawi się Live w polsce wraz z informacją jakie dodatkowe usługi będa dostępne" to byz mrugnięcia okiem taki termin fani by dali bo to konkretna informacja na temat. Nie mydlenie oczy typu "powiemy wam coś coś kiedyś tam kiedyś".
Taka informacja nawet 31 marca podana z ust Mirskiego spowodowałaby ze wszyscy chętni na Live zrobili by biedronkę (kładziemy sie na plecach i mahcamy w górze nózkami i rączkami i się głupio uśmiechamy). Ba, pierwsza rzeczą jaką bym zrobil po takim oświadczeniu to kupno routera.
Termin "ujawnienia" się tego przecieku powoduje u mnie głęboką nieufność w jego realność. Bo prawdziwy on może być. Edelman spytal C+ "A na kiedy byscie dali rade dac jakies filmu na xboxa?", C+ mówi "jak bysci zaczeli infrastrukture teraz to na święta". I tak mamy wiadomośc kwartału.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lutoslav
|
 |
« Odpowiedz #111 : Marzec 12, 2010, 19:48:07 » |
|
Wiem, ze istnieje temat o publikacjach, ale tu chyba lepiej pasuje. http://www.tvn24.pl/-1,1647436,0,1,microsoft--ugial-sie-przed-polskimi-graczami,wiadomosc.htmlI jeszcze komentarz do newsa na facebooku: "Maciej Jan Gajewski Jako redaktor CHIP-a i zapalony xboksowiec, więc bezpośrednio zainteresowany sprawą, zapewniam, że to nie żart  Ani prima aprilis. Śledźcie komentarze pod notką o LIVE-ie na CHIP.pl, jak tylko Rafał (autor bloga, również nasz redaktor) znajdzie chwilę, na pewno odpowie na zadane przez Was tam pytania  "
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2010, 19:50:53 wysłane przez lutoslav »
|
|
|
|
|
|
izi
|
 |
« Odpowiedz #112 : Marzec 12, 2010, 20:00:51 » |
|
Jeżeli jest to prawda i na E3 jeden z przedstawicieli MS powie "Witam polskich gracz w usługa xbox live!" to dla mnie cała ta sytuacja jest rozegrana idealnie- pod względem pr'u. Dlaczego? Na początku firma tworzy akcję, możliwe że nawet nie liczyła na ruch kontrakcji ale chciała stopniowo nas przyzwyczajać do myśli "live Polska", aż tu nagle jak wpadli na pomysł, że da się z tego zrobić super reklamę to stwierdzili dlaczego nie? Jestem pewien, że w żadnym innym kraju gdzie miał być Live nigdy nie było o tym tak głośno, przez naszą akcję dowiedziało się o tym mnóstwo ludzi i jestem przekonany, że teraz dowie się jeszcze więcej- ale z perspektywy "majkrosfot robi coś dla Polaków, to super firma"..
Ogólnie? Dziwna sprawa, że CHIP.. Ale znowu odżyła w mojej głowie nadzieja.. Heh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Don Simon
|
 |
« Odpowiedz #113 : Marzec 12, 2010, 20:01:25 » |
|
Ano wlasnie. Typowe zagranie PR. Teraz beda sie newsy krecily, ze Live bedzie, a MS nie potwierdza/nie zaprzecza. I zamiast jebow na MS bedzie teraz rozmywanie, bo przeciez "w gazecie napisali, ze bedzie, wiec czekamy".
A usluzne dziennikarzyny to przeklepuja i kreca karuzela.
Ech.
Koso - dzieki za komentarz i glos rozsadku, bo zwariowac idzie, ze wszyscy z branzy tak latwo lykaja takie proste wrzutki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JAPONfan
|
 |
« Odpowiedz #114 : Marzec 12, 2010, 20:04:04 » |
|
"Maciej Jan Gajewski Jako redaktor CHIP-a i zapalony xboksowiec, więc bezpośrednio zainteresowany sprawą, zapewniam, że to nie żart  Ani prima aprilis. Śledźcie komentarze pod notką o LIVE-ie na CHIP.pl, jak tylko Rafał (autor bloga, również nasz redaktor) znajdzie chwilę, na pewno odpowie na zadane przez Was tam pytania  " Na chipie tez to jest. Niestety komentarz ktory jedyne co ma na celu to "clikaty, clikaty too". Redaktor Chipa powinien napisac "sprawdzcie newsa jutro albo w niedziele" a nie "klikacie co chwila bo moze będzie podane źródło". Przeciez to zasługuje na epicfacepalm sztuki dziennikarskiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elempl
|
 |
« Odpowiedz #115 : Marzec 12, 2010, 20:24:17 » |
|
przepraszam ale nie wierze kompletnie w to wszystko nic a nic - podpisuje się pod KOSEm rękami i nogami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JAPONfan
|
 |
« Odpowiedz #117 : Marzec 12, 2010, 20:46:14 » |
|
Plotki o tym że LIVE w polsce za kadencji 360 nie będzie tez nie skomentowali. Wiec argument to żaden za pradziwością tego "niusa"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cube822
|
 |
« Odpowiedz #118 : Marzec 12, 2010, 20:53:38 » |
|
Jeżeli jest to prawda i na E3 jeden z przedstawicieli MS powie "Witam polskich gracz w usługa xbox live!" to dla mnie cała ta sytuacja jest rozegrana idealnie- pod względem pr'u.....
Mam nadzieje ,ze z "idealnie rozegrana akcja" to taki malo smieszny zart , tak ? Bo jezeli tak chcesz nazwac np. to ich piekne oswiadczenie to gratuluje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|