|
kratosik
Gość
|
 |
« Odpowiedz #360 : Styczeń 18, 2010, 14:02:06 » |
|
Widać, że akcja rośnie w siłę:). Tylko na xbox.com nikt (z MS)oficjalnie nic nie gada. Bo wątek o tej akcji - kontrakcji jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fiolek
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #361 : Styczeń 18, 2010, 14:07:44 » |
|
Nawet na dobreprogramy.pl już jest news
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nesti
|
 |
« Odpowiedz #362 : Styczeń 18, 2010, 14:09:51 » |
|
Dlaczego na poly nie ma newsa o waszej akcji? WTF? Społeczność polygami to właściwie zrobiła, a newsa dalej nie ma, tylko reklama, którą wykupiliście jak mniemam. A no tak, w sumie wiadomo dlaczego jeszcze nie ma, pięknie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katanka
|
 |
« Odpowiedz #363 : Styczeń 18, 2010, 14:13:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michael_999
|
 |
« Odpowiedz #364 : Styczeń 18, 2010, 14:13:37 » |
|
Dlaczego na poly nie ma newsa o waszej akcji? WTF? Społeczność polygami to właściwie zrobiła, a newsa dalej nie ma, tylko reklama, którą wykupiliście jak mniemam. A no tak, w sumie wiadomo dlaczego jeszcze nie ma, pięknie.
Radzę przeczytać posty na poprzedniej stronie, zamiast od razu obrzucać błotem. Tam wszystko jest napisane  Edit: Oszczędzę Ci szukania i zacytuję siebie  Jest też wątek na forum Xbox.com http://forums.xbox.com/1/30865028/ShowPost.aspx
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2010, 14:15:39 wysłane przez Michael_999 »
|
|
|
|
|
|
Vir
|
 |
« Odpowiedz #365 : Styczeń 18, 2010, 14:14:05 » |
|
Informacja zostala wyslana do Piotra Gnypa, jest tez umieszczone info w przegladzie. Licze, ze pelna notka od nas takze sie pojawi, dajmy chlopakom czas na dopicie kawki 
|
|
|
|
|
|
  I won't move where you tell me, if I smile it's obligatory.
|
|
|
|
Nesti
|
 |
« Odpowiedz #366 : Styczeń 18, 2010, 14:20:45 » |
|
Radzę przeczytać posty na poprzedniej stronie, zamiast od razu obrzucać błotem. Tam wszystko jest napisane  Edit: Oszczędzę Ci szukania i zacytuję siebie  Jest też wątek na forum Xbox.com http://forums.xbox.com/1/30865028/ShowPost.aspxChodziło mi o całego newsa, jakoś inne strony, nawet nie związane z grami zrobiły pełną notatkę o tej akcji, a nie zlepek opinii i krótka wzmianka o tym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michael_999
|
 |
« Odpowiedz #367 : Styczeń 18, 2010, 14:21:49 » |
|
Chodziło mi o całego newsa, jakoś inne strony, nawet nie związane z grami zrobiły pełną notatkę o tej akcji, a nie zlepek opinii i krótka wzmianka o tym.
A no też masz rację  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michaelius
|
 |
« Odpowiedz #368 : Styczeń 18, 2010, 14:23:38 » |
|
Ważne, że jest i jest dobrze obiektywnie napisany.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mariusz S.
|
 |
« Odpowiedz #369 : Styczeń 18, 2010, 14:23:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michael_999
|
 |
« Odpowiedz #370 : Styczeń 18, 2010, 14:25:16 » |
|
Ważne, że jest i jest dobrze obiektywnie napisany.
Nie pozostaje mi nic innego: +1  Choroba przez tą akcję nawet dzisiaj konsoli nie odpaliłem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Max666
|
 |
« Odpowiedz #371 : Styczeń 18, 2010, 14:26:38 » |
|
Ziew, siema wszystkim  Standardowo - obudze sie, herbatko-kawka i biore sie do wrzucania nowych tekstow, mam serie nowych poprawek no i rozesle info do portali. Patent z Czechami IMHO super - tylko faktycznie musimy sie przetlumaczyc :> Edit: Hehe, ktos do Uwagi TVN napisal w naszym imieniu  Odpowiedz (wraz ze wstepem, uzasadnieniem i zakonczeniem) brzmi: "W imieniu całej redakcji programu Uwaga bardzo dziękuję za wiadomość. Niestety nie zajmiemy się tą sprawą.". W sumie moze i dobrze, jakos nie lubie kolesi z tego programu. Zawsze mozna jeszcze sprobowac w Interwencji a noz widelec cos ruszy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shenmue23
|
 |
« Odpowiedz #372 : Styczeń 18, 2010, 14:28:53 » |
|
Ziew, siema wszystkim  Standardowo - obudze sie, herbatko-kawka i biore sie do wrzucania nowych tekstow, mam serie nowych poprawek no i rozesle info do portali. Patent z Czechami IMHO super - tylko faktycznie musimy sie przetlumaczyc :> Edit: Hehe, ktos do Uwagi TVN napisal w naszym imieniu  Odpowiedz (wraz ze wstepem, uzasadnieniem i zakonczeniem) brzmi: "W imieniu całej redakcji programu Uwaga bardzo dziękuję za wiadomość. Niestety nie zajmiemy się tą sprawą.". W sumie moze i dobrze, jakos nie lubie kolesi z tego programu. Zawsze mozna jeszcze sprobowac w Interwencji a noz widelec cos ruszy. Albo do Drzyzgi się udać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomci
|
 |
« Odpowiedz #373 : Styczeń 18, 2010, 14:30:08 » |
|
Ziew, siema wszystkim  Standardowo - obudze sie, herbatko-kawka i biore sie do wrzucania nowych tekstow, mam serie nowych poprawek no i rozesle info do portali. Patent z Czechami IMHO super - tylko faktycznie musimy sie przetlumaczyc :> Edit: Hehe, ktos do Uwagi TVN napisal w naszym imieniu  Odpowiedz (wraz ze wstepem, uzasadnieniem i zakonczeniem) brzmi: "W imieniu całej redakcji programu Uwaga bardzo dziękuję za wiadomość. Niestety nie zajmiemy się tą sprawą.". W sumie moze i dobrze, jakos nie lubie kolesi z tego programu. Zawsze mozna jeszcze sprobowac w Interwencji a noz widelec cos ruszy. Dokładnie o tym samym pomyślałem skoro tvn się wypiął może Polsat pod chwyci temat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lutoslav
|
 |
« Odpowiedz #374 : Styczeń 18, 2010, 14:30:43 » |
|
@Vir
Do Imperium Gier wyslales notke?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vir
|
 |
« Odpowiedz #375 : Styczeń 18, 2010, 14:34:05 » |
|
Kurde, umknelo mi -_-; Juz wysylam.
edit: A nie, czekaj to gry.wp.pl. Poszlo, ale nie wiem czy wlasciwie zaadresowane (jeden z redaktorow napisal do nas, w odpowiedzi poprosilem o umieszczenie informacji).
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2010, 14:37:10 wysłane przez Vir »
|
|
|
|
|
|
Pawlo_PL
|
 |
« Odpowiedz #376 : Styczeń 18, 2010, 14:35:47 » |
|
Nie działa. EDIT: OK, działa. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2010, 14:41:00 wysłane przez Hidden PL »
|
|
|
|
|
|
tomci
|
 |
« Odpowiedz #377 : Styczeń 18, 2010, 14:36:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
egocentryk
Użytkownik

Kiss me, I'm polish
|
 |
« Odpowiedz #378 : Styczeń 18, 2010, 14:36:53 » |
|
@Vir: Wyślij jeszcze do chłopaków z http://valhalla.pl/ bo temat chyba im umknął, albo ja nie mogę tam znaleźć stosownego wpisu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fiolek
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #379 : Styczeń 18, 2010, 14:38:01 » |
|
Chłopaki gratuluję. Cały internet o tym huczy, akcja jak na razie idzie doskonale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pawlo_PL
|
 |
« Odpowiedz #380 : Styczeń 18, 2010, 14:39:20 » |
|
"Będą jaja, jak jedynym efektem akcji będzie blokada możliwości rejestracji kont na inne kraje z PL  Ale wówczas to naprawdę zrezygnuję z zabaw z MS." - komentarz z Facebooka. Jeśli rzeczywisćie tak miało by się to skończyć, to hurtowo pozbywamy się X360tek.To już by było zbyt wiele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tytacz
|
 |
« Odpowiedz #381 : Styczeń 18, 2010, 14:43:02 » |
|
Nie wiem czy przyda się takie coś, ale zauważyłem dziwna rzecz. Była afera z tymi DLC do Dragon Age na Xboxa w związku z tym, że kodów nie było w pudełku. EA tłumaczyło się błędem logistycznym, że po prostu nie wsadzili ich do pudełka. Dlaczego więc w takim razie z okładki została całkowicie usunięta informacja o tym, że kody powinny znajdować się w pudełku? Wersja na PS3 nie miała z tym problemu, bo PSN jest oficjalnie u nas dostępny. Dlatego też info na pudełku o kodach jest, jak i same kody w pudełku się znalazły  . Podejrzewam, że MS po prostu kazał powyciągać EA te kody i zmienić okładkę. EA znalazło wyjście z tej sytuacji i rozwiązała problem drogą mailową  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lutoslav
|
 |
« Odpowiedz #382 : Styczeń 18, 2010, 14:43:57 » |
|
@Hidden
W zyciu do czegos takiego nie dojdzie. Jezeli by tak zagrali to rownie dobrze moga pakowac swoje graty i uscisnac reke Sony jako wygranemu, przy okazji narazajac sie na smiesznosc wszedzie gdzie o czyms takim by sie wspomnialo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arti
|
 |
« Odpowiedz #383 : Styczeń 18, 2010, 14:45:40 » |
|
"Będą jaja, jak jedynym efektem akcji będzie blokada możliwości rejestracji kont na inne kraje z PL  Ale wówczas to naprawdę zrezygnuję z zabaw z MS." - komentarz z Facebooka. Jeśli rzeczywisćie tak miało by się to skończyć, to hurtowo pozbywamy się X360tek.To już by było zbyt wiele. Jeśli tak by się stało, że nas ciachną. Kij im w twarz. Gry idą na ebay, a xbox wysłany do p. Kuby M z MS. Zastanawiam się czy w MS pracują inteligentne osoby. Nie wiedzą że marchewka działa lepiej niż kij? Na krótką matę może i kij zadziała, ale marchewka na dużo dłuższą. przy okazji proponuje w gamertagu jako motto wpisać http://kontrakcja.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shenmue23
|
 |
« Odpowiedz #384 : Styczeń 18, 2010, 14:46:36 » |
|
Jakoś http://www.onlinecenter.pl/ jeszcze się opiera. Dodatkowo wkurzająca jest reklama po prawej stronie zachęcająca do kupna kodów na Xbox Live!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vir
|
 |
« Odpowiedz #385 : Styczeń 18, 2010, 14:49:22 » |
|
Do valhalli wyslane, dzieki egocentryku  A jednak sie kreci!  Jutro albo wieczorem oczekujcie waznego komunikatu, jeszcze musze to poukladac i pokontaktowac sie, ale w ciagu 24h mysle ze bedzie pierwsze wazne info z naszej strony 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lutoslav
|
 |
« Odpowiedz #386 : Styczeń 18, 2010, 14:51:42 » |
|
Na onlinecenter nie ma co liczyc. Na forum psxextreme w stosownym temacie wypowiadal sie wrog czyli chyba ktos z onlinecenter i raczej nie byly to przychylne opinie. Nie chce mi sie nawet tego komentowac. Wszystko mozna przeczytac na forum psx'a. BTW. czytajac komentarze do inicjatywy wielu ludzi zarzuca nam, ze powinnismy glosowac portfelem, olac MS ale czy my wlasnie tego nie robimy? Stworzylismy im czarny PR ktory w krotszym lub dluzszym czasie wyjdzie im bokiem. Nie zebym byl z tego powodu szczegolnie dumny, ale wydaje mi sie, ze swoimi działaniami na to zasluzyli. Ah i komentarz z oficjalnego forum xboxa (nie od MS): Mam mały komentarz do sytuacji od przedstawiciela SCEP, ogólnie to od rana wszyscy u nich w świetnych humorach. Jak powiedział telefony mu się w weekend urywały, ogólnie spodziewali sie ze Microsoft po tęgich batach jakie dostał od nich w zeszłym roku, w którym chyba jedyne co ich zdaniem uratowało MS to tani ARCADE spodziewali się w tym roku mocnego ataku na rynek ze strony konkurencji, ale hmm nie do końca tego się spodziewali, jego przełozony skomentował tak ze "ktoś chyba dostał broń oraz zadanie do wykonania, przygotował wszystko zaatakował ... i odstrzelił sobie noge". Ogólnie w SCEP wszyscy pozytywnie zaskoczeni, i zastanawiaja sie jak ta sytuacje odpowiednio wykorzystac, bo MS Polska dał im do ręki naładowaną broń do tego wymierzoną we własną twarz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kmh
|
 |
« Odpowiedz #387 : Styczeń 18, 2010, 14:58:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pawlo_PL
|
 |
« Odpowiedz #388 : Styczeń 18, 2010, 15:01:14 » |
|
Na onlinecenter nie ma co liczyc. Na forum psxextreme w stosownym temacie wypowiadal sie wrog czyli chyba ktos z onlinecenter i raczej nie byly to przychylne opinie. Nie chce mi sie nawet tego komentowac. Wszystko mozna przeczytac na forum psx'a. BTW. czytajac komentarze do inicjatywy wielu ludzi zarzuca nam, ze powinnismy glosowac portfelem, olac MS ale czy my wlasnie tego nie robimy? Stworzylismy im czarny PR ktory w krotszym lub dluzszym czasie wyjdzie im bokiem. Nie zebym byl z tego powodu szczegolnie dumny, ale wydaje mi sie, ze swoimi działaniami na to zasluzyli. Ah i komentarz z oficjalnego forum xboxa (nie od MS): Mam mały komentarz do sytuacji od przedstawiciela SCEP, ogólnie to od rana wszyscy u nich w świetnych humorach. Jak powiedział telefony mu się w weekend urywały, ogólnie spodziewali sie ze Microsoft po tęgich batach jakie dostał od nich w zeszłym roku, w którym chyba jedyne co ich zdaniem uratowało MS to tani ARCADE spodziewali się w tym roku mocnego ataku na rynek ze strony konkurencji, ale hmm nie do końca tego się spodziewali, jego przełozony skomentował tak ze "ktoś chyba dostał broń oraz zadanie do wykonania, przygotował wszystko zaatakował ... i odstrzelił sobie noge". Ogólnie w SCEP wszyscy pozytywnie zaskoczeni, i zastanawiaja sie jak ta sytuacje odpowiednio wykorzystac, bo MS Polska dał im do ręki naładowaną broń do tego wymierzoną we własną twarz. Na onlinecenter skasowali załozony przez mnie temat.O wrogu się nie wypowiem, bo to beton.Nie miałem zamiaru go obrażać, ale on umyślnie odpiera wszystkie argumenty.Dla niego nic się nie stało, MS zawsze będzie "tym jedynym".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m1sza
|
 |
« Odpowiedz #389 : Styczeń 18, 2010, 15:03:06 » |
|
"Będą jaja, jak jedynym efektem akcji będzie blokada możliwości rejestracji kont na inne kraje z PL  Ale wówczas to naprawdę zrezygnuję z zabaw z MS." - komentarz z Facebooka. Jeśli rzeczywisćie tak miało by się to skończyć, to hurtowo pozbywamy się X360tek.To już by było zbyt wiele. Jeśli tak się stanie i pobanują konta i stracę swoje GS, to pokazuję środkowy palec M$ i przesiadam się całkowicie na PS3. X zostanie dla ekskluziwów. Nie sądzę jednak żeby szansa takiego ruchu ze strony Microsoftu była duża  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoobertoo
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #390 : Styczeń 18, 2010, 15:05:11 » |
|
Witam serdecznie, kontaktowałem się na skrzynkę e-mail podaną na stronie kontrakcja.pl. Nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi, a byłbym za nią bardzo wdzięczny:) Czy moge liczyć na kontakt?
Pzdr. Hubert
Biuro prasowe Xbox 360
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abc
|
 |
« Odpowiedz #392 : Styczeń 18, 2010, 15:06:48 » |
|
No proszę :).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vramin
|
 |
« Odpowiedz #394 : Styczeń 18, 2010, 15:08:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lutoslav
|
 |
« Odpowiedz #395 : Styczeń 18, 2010, 15:09:23 » |
|
I pamietaj! Okragly stol ma byc, a nie jakis kwadratowy czy cos! Nie no mysle, ze Hubert przychodzi z wyciagnieta dlonia. Moze jakis sojusz? Moze cos nas wspomoga? Nie badzmy od razu tacy anty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katanka
|
 |
« Odpowiedz #396 : Styczeń 18, 2010, 15:09:31 » |
|
Witam serdecznie, kontaktowałem się na skrzynkę e-mail podaną na stronie kontrakcja.pl. Nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi, a byłbym za nią bardzo wdzięczny:) Czy moge liczyć na kontakt?
Oczywiście, ale po pracy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoobertoo
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #397 : Styczeń 18, 2010, 15:12:19 » |
|
Panowie, tak naprawdę "jedziemy na jednym wózku". I Wam i nam zalezy na rozwoju Xbox 360, szczególnie w kontekście usługi Live.
Nie o przekupstwo więc chodzi. Nie uznajemy metody zagłaskiwania, ale chyba usiąść przy jednym stole i szczerze porozmawiać mozemy, prawda?
Pzdr. HUbert
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaZZeo
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #398 : Styczeń 18, 2010, 15:12:38 » |
|
onlinecenter.pl nie popiera bo to siedziba piracików, podobnie jak xboxonline.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TrueMatt
|
 |
« Odpowiedz #399 : Styczeń 18, 2010, 15:14:17 » |
|
Panowie, tak naprawdę "jedziemy na jednym wózku". I Wam i nam zalezy na rozwoju Xbox 360, szczególnie w kontekście usługi Live.
Nie o przekupstwo więc chodzi. Nie uznajemy metody zagłaskiwania, ale chyba usiąść przy jednym stole i szczerze porozmawiać mozemy, prawda?
Pzdr. HUbert
Drogi Panie Hubercie - Humor panujący na forum jest specyficzny i wypowiedzi niektórych użytkowników trzeba traktować z przymrużeniem oka. Jak najbardziej jesteśmy za "dogadaniem się", jednak czekamy jak sprawa zostanie odebrana przez Wasz oddział. Pozdrawiam, Matt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|