|
Ser
|
 |
« Odpowiedz #400 : Listopad 06, 2009, 17:48:50 » |
|
a na ps3 ktoś gra już? dla mnie tylko ta platforma jest możliwa i zastanawiam się czy warto patrze na screeny na GOLU przy recenzji PC i patrze na screeny w neo+ przy recenzji z x360 to te same gry?  niezla masakra w jakosci tekstur na konsoli na PC ta gra wygląda o niebo lepiej (pomijając brak panoramicznego formatu ekranu - WTF?) a może neo+ dało screeny złej jakości? oprócz nieciekawej grafiki reszta wygląda zachęcająco - nie wiem czemu, ale mam zupełnie irracjonalną ochotę na takiego rpga jak ktoś ma niech coś napisze o wersji na ps3 brak panoramicznego trybu na x360? hue hue, pewnie Neo+ robi zdjęcia tanią cyfrówką a później wstawia do gazety ;p. Tartaq to brać można normalnie na pudło bez większego szoku graficznego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartaq
|
 |
« Odpowiedz #401 : Listopad 06, 2009, 17:55:39 » |
|
No ja się opanowałem i nie zemdlałem z wrażenia nad grafiką  Jest spoko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ser
|
 |
« Odpowiedz #402 : Listopad 06, 2009, 17:58:24 » |
|
Wukrwiłem się tylko na to narzekanie ogólne na wersję na x360 i przez cała sytuację nie kupiłem przy premierze. Sieją zamęt, a człowiek cierpi później. Dzięki za odpowiedź, jutro w takim razie czeka mnie wycieczka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartaq
|
 |
« Odpowiedz #403 : Listopad 06, 2009, 18:03:13 » |
|
Wszystko rozbija się o to, że gra nie robi dobrego pierwszego wrażenia. Trzeba się w nią wgryźc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twardybidon
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #404 : Listopad 06, 2009, 18:11:42 » |
|
Uwaga! Ja dziś w Empiku kupiłem edycje kolekcjonerską na X360. W środku są kody i na dodatki do DAO i do ME2, a co ważne cała edycja kolekcjonerska jest po angielsku + napisy włoskie i hiszpańskie. Tak więc osoby, którym przeszkadzała pełna polska wersja mogą poszukać tej edycji. Cena to 279 zł, w środku jest też jakiś dodatkowy dysk z bonusami i płócienna mapa żałosnej wielkości 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2009, 18:13:52 wysłane przez twardybidon »
|
|
|
|
|
|
SimonX
|
 |
« Odpowiedz #405 : Listopad 06, 2009, 18:47:00 » |
|
brak panoramicznego trybu na x360? hue hue, pewnie Neo+ robi zdjęcia tanią cyfrówką a później wstawia do gazety ;p. Tartaq to brać można normalnie na pudło bez większego szoku graficznego?
nie na 360 tylko na PC - screeny na GOLu są w 4:3 a screeny w meo+ faktycznie wyglądają na schrzanione
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ser
|
 |
« Odpowiedz #406 : Listopad 06, 2009, 19:09:23 » |
|
'Doh! -1 dla mnie za czytanie bez zrozumienia  4:3 na pc to chyba nadal norma? Lepsze lcdki tak nadal maja right?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zenon B.
|
 |
« Odpowiedz #407 : Listopad 06, 2009, 19:21:26 » |
|
Co znaczy lepsze? Na pewno nie większe, bo powyżej 19" 4:3 (a właściwie 5:4) to raczej rzadkość.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tytacz
|
 |
« Odpowiedz #408 : Listopad 06, 2009, 19:49:56 » |
|
A jak ogólne wrażenia? Zastanawiam się czy kupić DA, ale nie wiem czy mi się spodoba. Lubię hack'n slashe, a pecetowe flagowe cRPGi (Baldur's Gate, Plasticscape: Crapment etc.) nie kręcą mnie zupełnie. Za to w Mass Effecta i Fallouta 3 grało mi się bardzo fajnie. No i nie wiem...
Za Planescape powinieneś dostać bana  . Gra co najwyżej może Ci się nie podobać, ale nazywanie jej crapem z tego powodu to lekko dziwne  . F3 ma tyle wspólnego z tymi grami co nic. Gra została maksymalnie uproszczona pod względem starych RPG (długo by wymieniać uproszczenia  ). Dragon Age celuje bardziej w BG, więc radziłbym najpierw sprawdzić u kogoś grę zanim zdecydujesz się wydać kasę  . Teraz pytanie do grających. Czy BioWare również traktuje graczy jak debili dając im kompas ze strzałką gdzie mają się udać?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2009, 19:51:28 wysłane przez tytacz »
|
|
|
|
|
oddball66
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #409 : Listopad 06, 2009, 20:16:40 » |
|
Kupiłem w Empiku w Krakowie w Galerii Kazimierz, kodów brak, edycja najzwyklejsza, wersja xbox360. Powinienem mieć te kody czy nie sprzedawca zapewniał że są w środku, oczywiście nie było...
Co teraz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RexNebular
|
 |
« Odpowiedz #410 : Listopad 06, 2009, 20:31:43 » |
|
Kupiłem w Empiku w Krakowie w Galerii Kazimierz, kodów brak, edycja najzwyklejsza, wersja xbox360. Powinienem mieć te kody czy nie sprzedawca zapewniał że są w środku, oczywiście nie było...
Co teraz?
Ktoś gdzieś pisał, że kontaktował się telefonicznie z EA i poprosili, żeby im wysłać na maila skan paragonu, to odeślą kody. Tylko kurczę nie mogę teraz znaleźć tego posta. W każdym razie nie wyrzucajcie dowodów zakupu.Eee, sorry, pomyłka. Chodziło o pecetową edycję kolekcjonerską i rekompensatę za jej opóźnienie 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2009, 20:36:59 wysłane przez RexNebular »
|
|
|
|
|
|
Chessman
|
 |
« Odpowiedz #411 : Listopad 06, 2009, 20:50:22 » |
|
Oto co ja się dowiedziałem na temat tych nieszczęsnych kodów. Dzwoniłem do Media Marktu i z tego co gość mówił to EA podobno zawaliło sprawę(a jednak) i poprawne wersje mają zawitać w MM prawdopodobnie w poniedziałek. A ci co kupili wersję bez kodów będą mogli sobie wymienić na tą pełnoprawną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krusty
|
 |
« Odpowiedz #412 : Listopad 06, 2009, 21:27:15 » |
|
A jak ogólne wrażenia? Zastanawiam się czy kupić DA, ale nie wiem czy mi się spodoba. Lubię hack'n slashe, a pecetowe flagowe cRPGi (Baldur's Gate, Plasticscape: Crapment etc.) nie kręcą mnie zupełnie. Za to w Mass Effecta i Fallouta 3 grało mi się bardzo fajnie. No i nie wiem...
Za Planescape powinieneś dostać bana  . Gra co najwyżej może Ci się nie podobać, ale nazywanie jej crapem z tego powodu to lekko dziwne  . F3 ma tyle wspólnego z tymi grami co nic. Gra została maksymalnie uproszczona pod względem starych RPG (długo by wymieniać uproszczenia  ). Dragon Age celuje bardziej w BG, więc radziłbym najpierw sprawdzić u kogoś grę zanim zdecydujesz się wydać kasę  . +1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berek
|
 |
« Odpowiedz #413 : Listopad 07, 2009, 07:54:35 » |
|
Zakupiłem Dragona w empiku w Radomiu:D
Wcale nie jest tak źle z tą grafiką, nie przesadzajcie. Nie każda gra musi teraz wyglądać jak Uncharted2 choć powinna:D Jak na razie jestem oczarowany, czuć bardzo klimat Władcy Pierścieni co dla mnie jest +1.
Szkoda tylko że nie mam kodów. Mam nadzieje że EA jakoś to rozwiąże/ załatwi. W poniedziałek będę dzwonił do nich.
|
|
|
|
|
|
..::grupa-kryzys.info::.. 
|
|
|
|
Grimrod
|
 |
« Odpowiedz #414 : Listopad 07, 2009, 10:18:52 » |
|
Czy wie ktoś kiedy pojawiają się w grze przedmioty: Obrączka Pamięci i Dalijski Pierścień Obietnicy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ser
|
 |
« Odpowiedz #415 : Listopad 07, 2009, 10:40:51 » |
|
Co znaczy lepsze? Na pewno nie większe, bo powyżej 19" 4:3 (a właściwie 5:4) to raczej rzadkość.
Pisałem o lcd dla grafików (z tego co orientuję się one nadal są w klasycznym 4:3 w większości).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zenon B.
|
 |
« Odpowiedz #416 : Listopad 07, 2009, 11:03:41 » |
|
Ale przecież to jakiś straszny margines. Jak widać w Steam hardware survey, rozdziałek 4:3 i 5:4 jest wciąż sporo, głównie pewnie ze starszych monitorów, ale szerokie rozdzielczości już stanowią większość, a ich udział się zwiększa. Trudno więc nazwać 4:3 normą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michaelius
|
 |
« Odpowiedz #417 : Listopad 07, 2009, 11:37:33 » |
|
4:3 to rozdziałka CRTków więc to wogle są muzealia albo sprzęt mega hardcorów dla których LCD to zło 5:4 to monitory głownie 17/19" zazwyczaj tanie + troche sprzetu dla profesjonalistow w roznych rozmiarach 16:9 i 16:10 to widescreeny i w zasadzie do grania już nikt innych nie kupuje (no chyba, ze w klasie super ekonomicznej)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marvelous
|
 |
« Odpowiedz #418 : Listopad 07, 2009, 11:41:30 » |
|
Widać, dla niektórych pecetowców poziom easy był za trudny.  Patch notes: ? Fixed potential corruption of character statistics ? Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator ? Fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator ? Made Easy difficulty easier? Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty ? Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays Czy ktoś z grających mógłby potwierdzić, czy poziom trudności rzeczywiście jest tak wysoki, czy po prostu młodzi gracze nie są przyzwyczajeni do gier, w których życie samo się nie odnawia, a fireball rzucony w tłum rozwala także pół twojej drużyny. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lupus
|
 |
« Odpowiedz #419 : Listopad 07, 2009, 12:22:52 » |
|
Na poziomie łatwym z tego co pamiętam czary rzucone przez drużynę nie działają na sojuszników. W ogóle to jest dla mnie nie pojęte, mi łatwo grało się na poziomie trudnym więc przeszedłem na "Koszmar" i teraz jest przyjemnie, bo przy każdym starciu trzeba zachować choć minimum taktyczne, bo inaczej drużynę gotowe jest rozwalić byle stadko wilków.
Czekam, aż w patchu wprowadzą mozliwość większego oddalenia kamery w widoku z góry, bo teraz to niestety muszę przeskakiwać do tego trybu z zza pleców bohatera aby coś widzieć przy eksploracji terenu. ;(
Do polonizacji nie mam zastrzeżeń. Znaczy, teksty są przetłumaczone w miarę ok, poza bodaj dwoma przypadkami, w których postać mówiła zupełnie coś innego niż tekst wskazywał, natomiast irytowali mnie polscy lektorzy, których szybko zmieniłem na angielskich, bo przeważnie brzmieli dość drewniano.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dąber
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #420 : Listopad 07, 2009, 13:00:27 » |
|
Orientuje się ktoś może jak w miarę efektywnie w taktykach ustawić używanie mikstur leczących ? Próbowałem już kilku wariantów ale za każdym razem kończyło się stratą kilkunastu apteczek przy każdej potyczce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czezare
|
 |
« Odpowiedz #421 : Listopad 07, 2009, 14:02:36 » |
|
Czy ktoś z grających mógłby potwierdzić, czy poziom trudności rzeczywiście jest tak wysoki, czy po prostu młodzi gracze nie są przyzwyczajeni do gier, w których życie samo się nie odnawia, a fireball rzucony w tłum rozwala także pół twojej drużyny.  Nie wiem jak dluga ta gra jest, ale powiedzmy po 9-ciu godzinach gry nie mialem z zadnym przeciwnikiem wiekszych problemow jako druzyna. Raz mi sie zdarzylo, ze trzech ludkow mi padlo, ale czwarta persona zalatwilem temat, reszta wstala, otrzepala sie i dalej do przodu.Mowie o wersji na X360.Gram na normalu.Moze na piecu jest trudniej, nie wiem.Poki co wogole nie zawracam sobie glowy jakas taktyka. Wale prostym atakiem, niekiedy obalam przeciwnikow tarcza sprzedajac im dwa szlagi jak leza na glebie. Z dalszych minusow...Niektore questy poboczne mogliby sobie darowac, bo sa cienkie jak dupa weza.Co to za zadanie, ze mam isc w trzy miejsca na mapie i zaszlachtowac jakis bandziorow i wrocic po nagrode? Za duzo pustego szwendactwa, a tego w grach nie lubie.W taki wlasnie sposob "zalatwil " mnie Fable 2, ktore pozniej przechrzcilem na Szwendable 2. @Berek - jak zobaczysz w styczniu jak wyglada Mass Effect 2 to zapewniam Cie, ze ze wstydem wykasujesz swoja wiadomosc, w ktorej probujesz pozytywnie oceniac grafike DA. @Dąber - ja mam leczydelka umieszczone pod B i jak widze, ze moja postac slabuje, po prostu wciskam przycisk i voila!  Poki co narazie to wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czezare
|
 |
« Odpowiedz #422 : Listopad 07, 2009, 14:10:30 » |
|
Acha, jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje. Niech mi ktos wytlumaczy jaki wplyw na gre ma to, ze np podczas prowadzenia dialogu z postacia z druzyny ona sie raz zgadza, a raz nie? Gra przydziela punkty aprobaty danej postaci lub dezaprobaty wobec naszych wyborow w drzewku dialogowym. Czy to ma lub bedzie mialo jakis wplyw na fabule? Sprawa druga. Moge obdarowywac postacie roznymi prezentami, ale skad mam wiedziec co danej postaci mam dac i czy wogole dac i kiedy?Tak na "czuja"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartaq
|
 |
« Odpowiedz #423 : Listopad 07, 2009, 14:25:08 » |
|
Ja z tymi prezentami czekam, aż znów będę w obozie. Kośc wiadomo, że dla psa. Ksiązki dla magów. Błyskotki dla złodziejki? Też się nad tym zastanawiałem i chciałem poczukac jakiejś rozpiski w sieci. Co do + i - w rozmowach raz tak miałem, że użyłem persfazji na Stenie, zgodził się ze mną, a po skończonym dialogi i tak dostałem komunikat: Sten się nie zgadza (-5). Trochę lipa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowaczek
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #424 : Listopad 07, 2009, 14:31:20 » |
|
Acha, jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje. Niech mi ktos wytlumaczy jaki wplyw na gre ma to, ze np podczas prowadzenia dialogu z postacia z druzyny ona sie raz zgadza, a raz nie? Gra przydziela punkty aprobaty danej postaci lub dezaprobaty wobec naszych wyborow w drzewku dialogowym. Czy to ma lub bedzie mialo jakis wplyw na fabule? Sprawa druga. Moge obdarowywac postacie roznymi prezentami, ale skad mam wiedziec co danej postaci mam dac i czy wogole dac i kiedy?Tak na "czuja"?
Gdy zajedziesz już dość wysoko w liczbie 'serduszek' a wskaźnik postaci której dawałeś prezenty lub się zgadzała z tobą będzie bliżej prawej strony, dostanie ona umiejętność bierną, lub jakaś umiejętność którą można zdobyć tylko poprzez system tych ' serduszek ' . Trochę się zamotałem  mam nadzieję że rozumiesz mniej więcej o co mi chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RexNebular
|
 |
« Odpowiedz #425 : Listopad 07, 2009, 14:54:48 » |
|
Czy ktoś z grających mógłby potwierdzić, czy poziom trudności rzeczywiście jest tak wysoki, czy po prostu młodzi gracze nie są przyzwyczajeni do gier, w których życie samo się nie odnawia, a fireball rzucony w tłum rozwala także pół twojej drużyny.  Nie wiem jak dluga ta gra jest, ale powiedzmy po 9-ciu godzinach gry nie mialem z zadnym przeciwnikiem wiekszych problemow jako druzyna. Raz mi sie zdarzylo, ze trzech ludkow mi padlo, ale czwarta persona zalatwilem temat, reszta wstala, otrzepala sie i dalej do przodu.Mowie o wersji na X360.Gram na normalu. Ja gram na poziomie "Koszmar", przeszedłem na razie kilka prologów i zginąć bardzo łatwo. Strategia "na pałę" się nie sprawdza - trzeba decydować, w jakiej kolejności atakować przeciwników, starać się zachodzić ich z tyłu, żeby szybciej padli, czasami przed rozpoczęciem walki przełączyć się np. na łotrzyka, żeby podejść niepostrzeżenie i ogłuszyć jednego wroga, zabierając się tymczasem za drugiego. Ciągły micro-management jak na piecu nie jest wymagany, ale jak dla mnie to wystarczające wyzwanie. A dalej będzie pewnie trudniej. BTW - dubbing jest całkiem fajny, szczególnie w prologach krasnoludzkich. W prologu krasnoluda plebejusza powiedziałbym nawet, że głosy i dialogi są świetne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dąber
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #426 : Listopad 07, 2009, 15:36:43 » |
|
@Dąber - ja mam leczydelka umieszczone pod B i jak widze, ze moja postac slabuje, po prostu wciskam przycisk i voila! Mrugnięcie Poki co narazie to wystarczy. Tak samo gram, tyle że parę razy zdarzyło mi się zagapić przez co padła cała drużyna. Wklepałem Morrigan czar leczenia na całą drużynę na < 50% i póki co bardzo dobrze to działa ( gram na normalu )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2009, 15:39:01 wysłane przez Dąber »
|
|
|
|
|
|
Berek
|
 |
« Odpowiedz #427 : Listopad 07, 2009, 19:39:56 » |
|
Wcale nie bronię grafy tylko spodziewałem się czegoś o wiele gorszego sądząc po niektórych opiniach. W ME2 nie wątpię w ogóle. Z resztą już wiadomo czemu na większości filmików z DA są rendery. O ME2 się nie martwię bo na każdym filmie jest real time.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chessman
|
 |
« Odpowiedz #428 : Listopad 07, 2009, 20:13:50 » |
|
Dla mnie grafika w wersji na xboxa jest wystarczająco dobra, jezu nie poadajmy w paranoję żeby wymagać żeby każda gra była mega piękną. Kupiłem w MM a w kody się zaopatrzę w przyszłym tygodniu jak dojdą wersje z kodami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marvelous
|
 |
« Odpowiedz #429 : Listopad 07, 2009, 20:46:33 » |
|
Na grafikę na konsolach bym tak nie narzekał, wersja piecowa też do piękniejszych nie należy (lepsze tekstury, ale to raczej standard). Atutem tej gry jest fabuła i klimat, a nie oprawa audiowizualna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czezare
|
 |
« Odpowiedz #430 : Listopad 07, 2009, 22:46:50 » |
|
Na grafikę na konsolach bym tak nie narzekał, wersja piecowa też do piękniejszych nie należy (lepsze tekstury, ale to raczej standard). Atutem tej gry jest fabuła i klimat, a nie oprawa audiowizualna.
Atutem ME2 jest/bedzie fabula, klimat i grafika. Atutem DA - tylko te dwa pierwsze elementy.Jestem calkowicie przekonany, ze tworcy DA mogli sie w kwestii grafiki bardziej przylozyc...Zabraklo chyba talentu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marvelous
|
 |
« Odpowiedz #431 : Listopad 08, 2009, 00:12:11 » |
|
Zdaje się to samo studio pracuje nad ME2, więc kwestia talentu imo odpada. Nie wiem jak będzie w przypadku ME2, ale DA jest grą nieporównywalnie większą i bardziej rozbudowaną, niż pierwsza część ME (40h rozgrywki do ponad 100h w przypadku DA).
Z resztą - BG, IWD, NWN, P:T - oprawa nie była najwyższych lotów, a mimo to tytuły te stały się niemalże kultowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krusty
|
 |
« Odpowiedz #432 : Listopad 08, 2009, 01:26:24 » |
|
Atutem ME2 jest/bedzie fabula, klimat i grafika. Atutem DA - tylko te dwa pierwsze elementy.Jestem calkowicie przekonany, ze tworcy DA mogli sie w kwestii grafiki bardziej przylozyc...Zabraklo chyba talentu...
Mylisz się... ile razy trzeba powtarzać wersje konsolowe to porty wersji na pieca gotowej od roku. DAO pierwotnie miał ukazać się tylko na pieca, potem zmieniono decyzje i wstrzymano gotową wersje na pieca by zrobić porty i wypuścić wszystko razem. Na dodatek tytuł ma ciekawą historie powstania to czym teraz jest znacznie rożni się od pierwszych zapowiedzi, wygląda na to że to właśnie grafika ostała się z pierwotnego projektu al resztę całkowicie zmieniono. I dlatego grafika wygląda tak jak wygląda. Inna sprawa ze ME jest strasznie prosty w stosunku do DAO.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 08, 2009, 09:55:08 wysłane przez Krusty »
|
|
|
|
|
|
|
|
mozgu defekt
|
 |
« Odpowiedz #434 : Listopad 08, 2009, 10:37:08 » |
|
To bedzie moj pierwszy erpeg na PS3. Jednak podobnie jak kilku poprzednikow obawiam sie oprawy graficznej. Pobralem wszystkie mozliwe trailery z PSS i szczerze mowiac jak dla mnie grafika jest odrzucajaca. Syndrom U2 - tak bym to nazwal. Wierze natomiast, ze wkrece sie w gre i zapomne o takich pierdolach jak grafika, tekstury itp. ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krusty
|
 |
« Odpowiedz #435 : Listopad 08, 2009, 11:30:52 » |
|
Jezu to rpg pełna gębą i grafika naprawdę jest ostatnią rzeczą na która powinno się zwracać uwagę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oddball66
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #436 : Listopad 08, 2009, 11:39:53 » |
|
Grafika jaka jest każdy widzi ale grywalnośc tej gry to klasa sama w sobie. Dla mnie obok COD:MW2 mimo iż to dwa rózne gatunki tytuł roku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berek
|
 |
« Odpowiedz #437 : Listopad 08, 2009, 12:26:00 » |
|
Sorry ale od kiedy w rpgach liczy się grafika? Liczy klimat i fabuła a jedno i drugie jak na razie przypomina mi Władcę Pierścieni. Zebrać drużynę pierścienia i na Saurona/smoka:D
Grać a nie narzekać na grafę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mozgu defekt
|
 |
« Odpowiedz #438 : Listopad 08, 2009, 12:44:12 » |
|
Nie oszukujac samego siebie musze przyznac ze grafika sie liczy. Tym bardziej na konsolach. W jednych grach bardziej, w innych mniej, ale jednak. Kto gral w arcydzielo od Naughty Dog wie co mam na mysli mowiac "syndrom U2". No ale zeby nie bylo, wierze ze to swietna gra i zapewni mi wiele godzin przedniej zabawy pomimo - powiedzmy to sobie szczerze - sredniej grafiki. Czekam na wersje PL.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 08, 2009, 12:49:01 wysłane przez Mariusz »
|
|
|
|
|
|
Krusty
|
 |
« Odpowiedz #439 : Listopad 08, 2009, 12:49:14 » |
|
Tylko że U2 pod względem złożoności wymięka w stosunku to DAO, robiąc rpg często poświęca się grafikę kosztem innych rzeczy gdyż po prostu zabrakło by mocy przerobowej platformy na inne ważniejsze rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|