Forum Polygamia.pl
Lipiec 30, 2010, 00:37:47 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Polygamia.pl

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: God of War III  (Przeczytany 21464 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
boski roman
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #440 : Marzec 15, 2010, 21:02:23 »

boski roman nie rozumiem twojego postu? O co w nim chodzi?

Zachwyt na The Darkness.

Sathorn - gdzie i po ile kupiłeś?

allucard
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #441 : Marzec 15, 2010, 21:23:50 »

Gre można kupić w tym sklepie www.novagame.pl za 189 PLN POLECAM Uśmiech

-----------------------------
Szukasz produktu? Chcesz negocjować cenę? Pisz na GG 6505022
-----------------------------
PSN ID allucard79
afwi
Ekspert

Evul One

« Odpowiedz #442 : Marzec 15, 2010, 21:45:04 »

Gre można kupić w tym sklepie www.novagame.pl za 189 PLN POLECAM Uśmiech

kupic to mozna wszedzie. ale kupic i dostac od razu status wyslane tylko w wybranych na allegro jak narazie i tylko zwykle edycje. edycji pancernych i puszkowych jak narazie niet.

sathorn
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #443 : Marzec 15, 2010, 22:01:51 »

W sklepie w Szczecinie, Play&Go, na Wojska Polskiego - 190zł, od ręki Uśmiech)

tytacz
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #444 : Marzec 15, 2010, 22:04:16 »

Właśnie na Blipie przeczytałem zakończenie, więc radzę uważać bo chyba nadciąga kolejna fala kretynów ;/.

Dobrze, że tego nie kupuje bo bym się wkurzył  Niezdecydowany
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2010, 22:08:57 wysłane przez tytacz » Zapisane

boski roman
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #445 : Marzec 15, 2010, 22:23:13 »

Znowu na e-maila będę dostawał spoilery? Może im się znudzi.

Jutro przejdę się do Robsona może będą mieli.

r4v
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #446 : Marzec 16, 2010, 07:50:39 »

E tam, wszyscy giną, Kratos robi totalną rozpierduchę, też mi fabuła (no chyba że się mylę i Kratos ma rozterki moralne). Niczego innego się nie spodziewam. I muszę to dostać dzisiaj, bo zaczynam mieć drgawy...
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 07:53:55 wysłane przez r4v » Zapisane

Czezare
Ekspert

« Odpowiedz #447 : Marzec 16, 2010, 07:55:09 »

E tam, wszyscy giną, Kratos robi totalną rozpierduchę, też mi fabuła (no chyba że się mylę i Kratos ma rozterki moralne). Niczego innego się nie spodziewam. I muszę to dostać dzisiaj, bo zaczynam mieć drgawy...
Ja rowniez podzwonie dzisiaj po wszelakich sklepach dla kretynow i innych Jowiszach.Moze juz maja...

Crazy Butcher
Ekspert

NO PAIN, NO GAIN

« Odpowiedz #448 : Marzec 16, 2010, 08:01:28 »

Pogralem dzisiaj nie dlugo bo jakies 1.5 godziny ale to co do tej pory zobaczylem poprostu zmiazdzylo mi cyce niemilosiernie
Pierwsza walka to jest majstersztyk Uśmiech

Vramin
Ekspert

Cthulhu fhtagn!

« Odpowiedz #449 : Marzec 16, 2010, 08:12:36 »

Ja rowniez podzwonie dzisiaj po wszelakich sklepach dla kretynow i innych Jowiszach.Moze juz maja...
Daj znać co wyszło. Mnie facet z Nintusia mówił że dziś mają mieć, takie info dostali od dostawcy. Również dam tu cynk (lub inny metal nieżelazny Mrugnięcie ) jak coś będę wiedział.

ChevChelios
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #450 : Marzec 16, 2010, 10:41:34 »

Poskubałem sklepy i wszelkiego rodzaju Jowisze, Marsy i Kretyny mają mieć dziś późnym popołudniem. Zaś czekam na cynk od ziomka z Sosnowca bo ma mieć właśnie za 20 min. o godz. 11ej więc poinformuję, prowadzi sklep na dworcu, w przejściu.

Vramin
Ekspert

Cthulhu fhtagn!

« Odpowiedz #451 : Marzec 16, 2010, 11:07:03 »

Poskubałem sklepy i wszelkiego rodzaju Jowisze, Marsy i Kretyny mają mieć dziś późnym popołudniem.
Gdański Saturn też ma tak mieć, dzwoniłem. Pytałem o cenę, sprzedawca nie wiedział.

Simplex
Ekspert

« Odpowiedz #452 : Marzec 16, 2010, 11:11:03 »

Skandal! Do czego to dochodzi, ze w polsce gra jest wcześniej niż w np w UK Mrugnięcie Dziś preorderowałem GoW III w game.co.uk i data premiery to 19 marzec - za to cena nówki to ok 165zł, szkoda ze w tyle nie kosztuje w Polsce.

Pzdr,
Simplex
Czezare
Ekspert

« Odpowiedz #453 : Marzec 16, 2010, 12:58:55 »

Poskubałem sklepy i wszelkiego rodzaju Jowisze, Marsy i Kretyny mają mieć dziś późnym popołudniem.
Gdański Saturn też ma tak mieć, dzwoniłem. Pytałem o cenę, sprzedawca nie wiedział.
Potwierdzam powyzsze.Bylem osobiscie przy okazji.W sklepie dla imbecyli tez rzekomo ma byc dzis poznym popoludniem...

Buster Dogg
Ekspert

Analogue Royalist

« Odpowiedz #454 : Marzec 16, 2010, 13:00:25 »

Jakby ktoś był zainteresowany to sklep Playzone w Poznaniu na ul. Leszczyńskiej już dzisiaj sprzedaje. Kumpel właśnie odbiera moją kopię  Chichot Może się jeszcze załapiecie.
Ultima na Twiterze pisze, że trwa wysyłka.
Szykuje się ciężka noc !

ChevChelios
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #455 : Marzec 16, 2010, 14:06:14 »

Potwierdzam powyzsze.Bylem osobiscie przy okazji.W sklepie dla imbecyli tez rzekomo ma byc dzis poznym popoludniem...

o Widzę Czezare, że z okolic śląska Mrugnięcie

Mam już swój, generalnie leży odłogiem - ino brać, cena 195;-

Czezare
Ekspert

« Odpowiedz #456 : Marzec 16, 2010, 14:10:29 »

Wrecz przeciwnie, z okolic Wybrzeza Chichot

SimonX
Ekspert

Heavy Rain... miazga

« Odpowiedz #457 : Marzec 16, 2010, 14:18:10 »

Mam już swój, generalnie leży odłogiem - ino brać, cena 195;-

kurcze, miło zobaczyć ładną fotkę zrobioną aparatem a nie telefonem Uśmiech

ChevChelios
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #458 : Marzec 16, 2010, 14:48:02 »

Sorry że OT ale to zdjęciem robione jest starusieńkim SE K800i z włączoną ostrością makro Uśmiech

Jestem po godzince grania. Powiem tak, Uncharted 2 względem grafiki to małe miki przy "Kratosie" Mrugnięcie Linda daje radę a rozmach skręca suty i wykrzywia ryja przy 40"

SimonX
Ekspert

Heavy Rain... miazga

« Odpowiedz #459 : Marzec 16, 2010, 15:06:20 »

oo Uśmiech nieźle... no w każdym razie jakością zdecydowanie odstaje od typowo zaszumionego syfu z komórek

Qu84
Ekspert

« Odpowiedz #460 : Marzec 16, 2010, 22:20:46 »

Gameplay jaki jest kazdy widzi. Stary dobry God of War. Graficznie gra zwala z nog bardziej niz Uncharted 2, a nigdy nie przypuszczalem, ze to powiem. Miejscami wyglada jak render!

r4v
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #461 : Marzec 16, 2010, 22:45:37 »

Grafika faktycznie miażdży. Przy walce z Lewiatanem aż człowiekowi oddech staje (inne rzeczy zapewne pod koniec przy Afrodycie). Na początku myślałem że przesadziłem z poziomem trudności, ale jeśli ja daję radę z Posejdonem to chyba to nie jest taki hardcore. Ale tego poziomu Chaos to ja nie widzę... To by było na tyle na razie. No i trochę wstrząsa brutalnością, zwłaszcza jak trzeba wcisnąć L3+R3 (zobaczycie...).

Aha, Linda daje radę, nie drażni, jest w porządku. Jak zapomnieć o wersji angielskiej to jest naprawdę w porządku. Aż sam jestem w szoku, bo nie cierpię polonizacji...
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 22:49:37 wysłane przez r4v » Zapisane

raggnarok
Użytkownik
**

« Odpowiedz #462 : Marzec 16, 2010, 23:20:14 »

Skandal! Do czego to dochodzi, ze w polsce gra jest wcześniej niż w np w UK Mrugnięcie Dziś preorderowałem GoW III w game.co.uk i data premiery to 19 marzec - za to cena nówki to ok 165zł, szkoda ze w tyle nie kosztuje w Polsce.

Patrzac po cenach za nowke Heavy Rain na allegro to GoW3 za tydzien bedzie mozna kupic za 150zl nowke Uśmiech Dobrze ze nie jestem fanem slasherow i sobie spokojnie gram w dodatek do DA i FFXIII Uśmiech
Crazy Butcher
Ekspert

NO PAIN, NO GAIN

« Odpowiedz #463 : Marzec 16, 2010, 23:36:01 »

I nawet jest cos dla fanow Rock Band i takich tam Mrugnięcie

Wlasnei skonczylem i IMHO GoWIII jest najlepsza gra w jaka kiedykolwiek gralem.
Podczas grania moje cyce zostaly zmiazdzone, suty powykrecane a beret zryty Uśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 06:57:16 wysłane przez Crazy Butcher » Zapisane

Vramin
Ekspert

Cthulhu fhtagn!

« Odpowiedz #464 : Marzec 17, 2010, 07:53:11 »

Krótko, żeby nie spoilerować za bardzo - 2:49 na liczniku, jestem w mieście znanym z dema. Jest moc, po prostu. Początkowa walka niesamowita, później jest też dobrze. System widoku z oczu ofiary sprawdza się, świetnie to wygląda. Grafika cudna, dźwiękowo też jest bardzo dobrze. Czuć klimat starego GoW w nowej oprawie graficznej. Są zmiany w gameplayu, ale imho wyszły grze tylko na plus (choćby zmiana broni w czasie combosa). Zagadki jak na razie bezproblemowe, wystarczy spojrzeć i wiadomo co zrobić. I rzeczywiście, brutalność Kratosa weszła na wyższy poziom. Rewelacyjna gra, warto było zmienić konsolę na PS3 Chichot.

SimonX
Ekspert

Heavy Rain... miazga

« Odpowiedz #465 : Marzec 17, 2010, 08:01:49 »

Podczas grania moje cyce zostaly zmiazdzone, suty powykrecane a beret zryty Uśmiech

Heh... świetna recenzja - proszę, jak można wszystko ująć jednym pięknym zdaniem Chichot

Buster Dogg
Ekspert

Analogue Royalist

« Odpowiedz #466 : Marzec 17, 2010, 08:59:31 »

Ummm pytanie do bardziej kumatych ode mnie.
Jak za pomocą ostrzy Hadesa wysysać dusze z przeciwników? W menu dla tej broni jest lista dusz, które można przywołać w czasie walki. Jak ją się uzupełnia o dusze nowych oponentów?
Bo ja mam tylko 3 do wyboru  Język Chyba w pewnym momencie pojawia się tutorial na ekranie, ale najwyraźniej byłem zajęty dekapitacją jakiegoś stwora...

Swoją drogą wczoraj był u mnie kumpel, żeby obejrzeć nowego Kratosa i w czasie walki wywiązał się między nami następujący dialog:
(On): Chcesz usłyszeć fajny dowcip?
(Ja): No dawaj.
(On): Dante's Inferno ...

Duży uśmiech

r4v
Zaawansowany użytkownik

« Odpowiedz #467 : Marzec 17, 2010, 09:05:32 »

A właśnie, jak przy umiejętnościach jesteśmy: ktoś wie o jakie tornado chodziło w recenzji z Neo? Podobno pomaga przy walce z Posejdonem. Ani żadnego tutoriala nie było, ani niczego innego niż ostrza mi się nie wykorzystywało. Jest coś takiego?

Vramin
Ekspert

Cthulhu fhtagn!

« Odpowiedz #468 : Marzec 17, 2010, 09:09:42 »

Jak za pomocą ostrzy Hadesa wysysać dusze z przeciwników? W menu dla tej broni jest lista dusz, które można przywołać w czasie walki. Jak ją się uzupełnia o dusze nowych oponentów?
Chyba po upgrade broni pojawią się nowi, sprawdź. Zdaje się że w recce w N+ o tym pisali.
A właśnie, jak przy umiejętnościach jesteśmy: ktoś wie o jakie tornado chodziło w recenzji z Neo? Podobno pomaga przy walce z Posejdonem. Ani żadnego tutoriala nie było, ani niczego innego niż ostrza mi się nie wykorzystywało. Jest coś takiego?
Przy walce z Posejdonem wciśnij R2 lub L2 (nie pamiętam) a tornado się pojawi. U mnie wczoraj działało Uśmiech.

KuFeL
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #469 : Marzec 17, 2010, 10:23:27 »

I nawet jest cos dla fanow Rock Band i takich tam Mrugnięcie

Wlasnei skonczylem i IMHO GoWIII jest najlepsza gra w jaka kiedykolwiek gralem.

ile godzin potrzebowałeś na całą grę. Według informacji z sieci najszybszy tester zrobił grę w 12-13 godziny. Wcześniej pisali o 8 godzinach.

blog.ku-fel.com / PSN: KuFeL78 / ku-fel.com / skype:kufel78 / Mazovia:1135 / Legia:410 / gg:71218 / ...:::Goggle PAE Team:::...
Andre77PL
Gość
« Odpowiedz #470 : Marzec 17, 2010, 11:00:32 »

Jestem naprawdę pod wrażeniem, szczerze nie spodziewałem się zarówno po demie, jak i po pierwszych recenzjach, że ta gra jest aż tak dobra, piękna i masakryczna.
Żałuję tylko, że obejrzałem tyle filmików z gry, więc sam początek nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak powinien.
Czezare
Ekspert

« Odpowiedz #471 : Marzec 17, 2010, 11:37:22 »

Dziwna sprawa. Gram zaledwie od pol godziny, a juz zdolalem zapomniec o Uncharted 2 Mrugnięcie

lutoslav
Ekspert

Battlefield fanboy.

« Odpowiedz #472 : Marzec 17, 2010, 11:41:12 »

No panowie! Przechodzic szybko i wystawiac na pchli targ Mrugnięcie

Vramin
Ekspert

Cthulhu fhtagn!

« Odpowiedz #473 : Marzec 17, 2010, 12:40:01 »

Na mnie nie licz. Gier z tytułami zaczynającymi się na GOW nie sprzedaję Mrugnięcie. Gdy miałem X360 to Gearsy dwójka leżały jako "gra do której wrócę, gdy nie będzie w co grać". Teraz na PS3 w tę rolę wskoczyła trylogia God of War Chichot.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 13:25:19 wysłane przez Vramin » Zapisane

Czezare
Ekspert

« Odpowiedz #474 : Marzec 17, 2010, 12:43:03 »

Na mnie raczej tez nie licz Język Nie dosc, ze kumpel w kolejce do zagrania to potem chce sie zamienic na FF13 lub Yakuze 3 Mrugnięcie

Furio
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #475 : Marzec 17, 2010, 13:39:00 »

Ja exów raczej nie sprzedaję. Wyjątkiem były Motorstorm 2 i Resistance 1. Resztę zostawiam. Tak samo zrobię z GoW3.
Jak się sprawują te czelendże? Ktoś już w to ciorał?

Master od Disaster!!!
http://furio2000.mybrute.com
Simplex
Ekspert

« Odpowiedz #476 : Marzec 17, 2010, 13:51:45 »

Jaki jest poziom czelendży w porownaniu do GoW1 i GoW2?  Bo ja dla pucharków zrobile czelendże w obu GoWach, choć musialem sie posiłkować poradnikami i filmikami na YT. Sporo czasu i nerwów mi to zajęło, ale się udało.

Pzdr,
Simplex
KuFeL
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #477 : Marzec 17, 2010, 14:51:37 »

.... czelendży ... czelendże ....

:/

challenge - wyzwanie; wezwanie; próba sił

no chyba że miało być tak, tylko translate.google.com nie ze wszystkim dał radę:

Łot is de lewel of czelendży in komparizon tu GoW1 end Gow2? Bikoz for trofis I did czelendźe in bołf GoW, bat I had tu bi supported baj gajds and films on YT. Lot of tajm I spent, bat I suksid.

blog.ku-fel.com / PSN: KuFeL78 / ku-fel.com / skype:kufel78 / Mazovia:1135 / Legia:410 / gg:71218 / ...:::Goggle PAE Team:::...
Simplex
Ekspert

« Odpowiedz #478 : Marzec 17, 2010, 14:57:41 »

Pisownia "czelendż" łoz a dżołk.

Pzdr,
Simplex
KuFeL
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #479 : Marzec 17, 2010, 15:00:36 »

Pisownia "czelendż" łoz a dżołk.

tylko wiesz, jeden zacznie, kolejny przepisze i będzie kolejny kwiatek w naszej mowie...

Dlaczego na psn są trofea(a nie trophies) a na xbl achievement'y? bo Live nie ma w Polsce Mrugnięcie

Strony: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.162 sekund z 21 zapytaniami.