|
boski roman
|
 |
« Odpowiedz #440 : Marzec 15, 2010, 21:02:23 » |
|
boski roman nie rozumiem twojego postu? O co w nim chodzi?
Zachwyt na The Darkness. Sathorn - gdzie i po ile kupiłeś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allucard
|
 |
« Odpowiedz #441 : Marzec 15, 2010, 21:23:50 » |
|
Gre można kupić w tym sklepie www.novagame.pl za 189 PLN POLECAM 
|
|
|
|
|
|
 ----------------------------- Szukasz produktu? Chcesz negocjować cenę? Pisz na GG 6505022 ----------------------------- PSN ID allucard79
|
|
|
|
afwi
|
 |
« Odpowiedz #442 : Marzec 15, 2010, 21:45:04 » |
|
kupic to mozna wszedzie. ale kupic i dostac od razu status wyslane tylko w wybranych na allegro jak narazie i tylko zwykle edycje. edycji pancernych i puszkowych jak narazie niet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sathorn
|
 |
« Odpowiedz #443 : Marzec 15, 2010, 22:01:51 » |
|
W sklepie w Szczecinie, Play&Go, na Wojska Polskiego - 190zł, od ręki  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tytacz
|
 |
« Odpowiedz #444 : Marzec 15, 2010, 22:04:16 » |
|
Właśnie na Blipie przeczytałem zakończenie, więc radzę uważać bo chyba nadciąga kolejna fala kretynów ;/. Dobrze, że tego nie kupuje bo bym się wkurzył 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 15, 2010, 22:08:57 wysłane przez tytacz »
|
|
|
|
|
|
boski roman
|
 |
« Odpowiedz #445 : Marzec 15, 2010, 22:23:13 » |
|
Znowu na e-maila będę dostawał spoilery? Może im się znudzi.
Jutro przejdę się do Robsona może będą mieli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r4v
|
 |
« Odpowiedz #446 : Marzec 16, 2010, 07:50:39 » |
|
Dobrze, że tego nie kupuje bo bym się wkurzył  E tam, wszyscy giną, Kratos robi totalną rozpierduchę, też mi fabuła (no chyba że się mylę i Kratos ma rozterki moralne). Niczego innego się nie spodziewam. I muszę to dostać dzisiaj, bo zaczynam mieć drgawy...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 07:53:55 wysłane przez r4v »
|
|
|
|
|
|
Czezare
|
 |
« Odpowiedz #447 : Marzec 16, 2010, 07:55:09 » |
|
Dobrze, że tego nie kupuje bo bym się wkurzył  E tam, wszyscy giną, Kratos robi totalną rozpierduchę, też mi fabuła (no chyba że się mylę i Kratos ma rozterki moralne). Niczego innego się nie spodziewam. I muszę to dostać dzisiaj, bo zaczynam mieć drgawy... Ja rowniez podzwonie dzisiaj po wszelakich sklepach dla kretynow i innych Jowiszach.Moze juz maja...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crazy Butcher
|
 |
« Odpowiedz #448 : Marzec 16, 2010, 08:01:28 » |
|
Pogralem dzisiaj nie dlugo bo jakies 1.5 godziny ale to co do tej pory zobaczylem poprostu zmiazdzylo mi cyce niemilosiernie Pierwsza walka to jest majstersztyk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vramin
|
 |
« Odpowiedz #449 : Marzec 16, 2010, 08:12:36 » |
|
Ja rowniez podzwonie dzisiaj po wszelakich sklepach dla kretynow i innych Jowiszach.Moze juz maja...
Daj znać co wyszło. Mnie facet z Nintusia mówił że dziś mają mieć, takie info dostali od dostawcy. Również dam tu cynk (lub inny metal nieżelazny  ) jak coś będę wiedział.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChevChelios
|
 |
« Odpowiedz #450 : Marzec 16, 2010, 10:41:34 » |
|
Poskubałem sklepy i wszelkiego rodzaju Jowisze, Marsy i Kretyny mają mieć dziś późnym popołudniem. Zaś czekam na cynk od ziomka z Sosnowca bo ma mieć właśnie za 20 min. o godz. 11ej więc poinformuję, prowadzi sklep na dworcu, w przejściu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vramin
|
 |
« Odpowiedz #451 : Marzec 16, 2010, 11:07:03 » |
|
Poskubałem sklepy i wszelkiego rodzaju Jowisze, Marsy i Kretyny mają mieć dziś późnym popołudniem.
Gdański Saturn też ma tak mieć, dzwoniłem. Pytałem o cenę, sprzedawca nie wiedział.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simplex
|
 |
« Odpowiedz #452 : Marzec 16, 2010, 11:11:03 » |
|
Skandal! Do czego to dochodzi, ze w polsce gra jest wcześniej niż w np w UK  Dziś preorderowałem GoW III w game.co.uk i data premiery to 19 marzec - za to cena nówki to ok 165zł, szkoda ze w tyle nie kosztuje w Polsce.
|
|
|
|
|
|
Pzdr, Simplex  
|
|
|
|
Czezare
|
 |
« Odpowiedz #453 : Marzec 16, 2010, 12:58:55 » |
|
Poskubałem sklepy i wszelkiego rodzaju Jowisze, Marsy i Kretyny mają mieć dziś późnym popołudniem.
Gdański Saturn też ma tak mieć, dzwoniłem. Pytałem o cenę, sprzedawca nie wiedział. Potwierdzam powyzsze.Bylem osobiscie przy okazji.W sklepie dla imbecyli tez rzekomo ma byc dzis poznym popoludniem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buster Dogg
|
 |
« Odpowiedz #454 : Marzec 16, 2010, 13:00:25 » |
|
Jakby ktoś był zainteresowany to sklep Playzone w Poznaniu na ul. Leszczyńskiej już dzisiaj sprzedaje. Kumpel właśnie odbiera moją kopię  Może się jeszcze załapiecie. Ultima na Twiterze pisze, że trwa wysyłka. Szykuje się ciężka noc !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChevChelios
|
 |
« Odpowiedz #455 : Marzec 16, 2010, 14:06:14 » |
|
Gdański Saturn też ma tak mieć, dzwoniłem. Pytałem o cenę, sprzedawca nie wiedział. Potwierdzam powyzsze.Bylem osobiscie przy okazji.W sklepie dla imbecyli tez rzekomo ma byc dzis poznym popoludniem... o Widzę Czezare, że z okolic śląska Mam już swój, generalnie leży odłogiem - ino brać, cena 195;- 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czezare
|
 |
« Odpowiedz #456 : Marzec 16, 2010, 14:10:29 » |
|
Gdański Saturn też ma tak mieć, dzwoniłem. Pytałem o cenę, sprzedawca nie wiedział. Potwierdzam powyzsze.Bylem osobiscie przy okazji.W sklepie dla imbecyli tez rzekomo ma byc dzis poznym popoludniem... o Widzę Czezare, że z okolic śląska Wrecz przeciwnie, z okolic Wybrzeza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SimonX
|
 |
« Odpowiedz #457 : Marzec 16, 2010, 14:18:10 » |
|
Gdański Saturn też ma tak mieć, dzwoniłem. Pytałem o cenę, sprzedawca nie wiedział. Potwierdzam powyzsze.Bylem osobiscie przy okazji.W sklepie dla imbecyli tez rzekomo ma byc dzis poznym popoludniem... o Widzę Czezare, że z okolic śląska Mam już swój, generalnie leży odłogiem - ino brać, cena 195;-  kurcze, miło zobaczyć ładną fotkę zrobioną aparatem a nie telefonem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChevChelios
|
 |
« Odpowiedz #458 : Marzec 16, 2010, 14:48:02 » |
|
Sorry że OT ale to zdjęciem robione jest starusieńkim SE K800i z włączoną ostrością makro  Jestem po godzince grania. Powiem tak, Uncharted 2 względem grafiki to małe miki przy "Kratosie"  Linda daje radę a rozmach skręca suty i wykrzywia ryja przy 40"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SimonX
|
 |
« Odpowiedz #459 : Marzec 16, 2010, 15:06:20 » |
|
oo  nieźle... no w każdym razie jakością zdecydowanie odstaje od typowo zaszumionego syfu z komórek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qu84
|
 |
« Odpowiedz #460 : Marzec 16, 2010, 22:20:46 » |
|
Gameplay jaki jest kazdy widzi. Stary dobry God of War. Graficznie gra zwala z nog bardziej niz Uncharted 2, a nigdy nie przypuszczalem, ze to powiem. Miejscami wyglada jak render!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r4v
|
 |
« Odpowiedz #461 : Marzec 16, 2010, 22:45:37 » |
|
Grafika faktycznie miażdży. Przy walce z Lewiatanem aż człowiekowi oddech staje (inne rzeczy zapewne pod koniec przy Afrodycie). Na początku myślałem że przesadziłem z poziomem trudności, ale jeśli ja daję radę z Posejdonem to chyba to nie jest taki hardcore. Ale tego poziomu Chaos to ja nie widzę... To by było na tyle na razie. No i trochę wstrząsa brutalnością, zwłaszcza jak trzeba wcisnąć L3+R3 (zobaczycie...).
Aha, Linda daje radę, nie drażni, jest w porządku. Jak zapomnieć o wersji angielskiej to jest naprawdę w porządku. Aż sam jestem w szoku, bo nie cierpię polonizacji...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 22:49:37 wysłane przez r4v »
|
|
|
|
|
|
raggnarok
|
 |
« Odpowiedz #462 : Marzec 16, 2010, 23:20:14 » |
|
Skandal! Do czego to dochodzi, ze w polsce gra jest wcześniej niż w np w UK  Dziś preorderowałem GoW III w game.co.uk i data premiery to 19 marzec - za to cena nówki to ok 165zł, szkoda ze w tyle nie kosztuje w Polsce. Patrzac po cenach za nowke Heavy Rain na allegro to GoW3 za tydzien bedzie mozna kupic za 150zl nowke  Dobrze ze nie jestem fanem slasherow i sobie spokojnie gram w dodatek do DA i FFXIII 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crazy Butcher
|
 |
« Odpowiedz #463 : Marzec 16, 2010, 23:36:01 » |
|
I nawet jest cos dla fanow Rock Band i takich tam  Wlasnei skonczylem i IMHO GoWIII jest najlepsza gra w jaka kiedykolwiek gralem. Podczas grania moje cyce zostaly zmiazdzone, suty powykrecane a beret zryty 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 06:57:16 wysłane przez Crazy Butcher »
|
|
|
|
|
|
Vramin
|
 |
« Odpowiedz #464 : Marzec 17, 2010, 07:53:11 » |
|
Krótko, żeby nie spoilerować za bardzo - 2:49 na liczniku, jestem w mieście znanym z dema. Jest moc, po prostu. Początkowa walka niesamowita, później jest też dobrze. System widoku z oczu ofiary sprawdza się, świetnie to wygląda. Grafika cudna, dźwiękowo też jest bardzo dobrze. Czuć klimat starego GoW w nowej oprawie graficznej. Są zmiany w gameplayu, ale imho wyszły grze tylko na plus (choćby zmiana broni w czasie combosa). Zagadki jak na razie bezproblemowe, wystarczy spojrzeć i wiadomo co zrobić. I rzeczywiście, brutalność Kratosa weszła na wyższy poziom. Rewelacyjna gra, warto było zmienić konsolę na PS3  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SimonX
|
 |
« Odpowiedz #465 : Marzec 17, 2010, 08:01:49 » |
|
Podczas grania moje cyce zostaly zmiazdzone, suty powykrecane a beret zryty  Heh... świetna recenzja - proszę, jak można wszystko ująć jednym pięknym zdaniem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buster Dogg
|
 |
« Odpowiedz #466 : Marzec 17, 2010, 08:59:31 » |
|
Ummm pytanie do bardziej kumatych ode mnie. Jak za pomocą ostrzy Hadesa wysysać dusze z przeciwników? W menu dla tej broni jest lista dusz, które można przywołać w czasie walki. Jak ją się uzupełnia o dusze nowych oponentów? Bo ja mam tylko 3 do wyboru  Chyba w pewnym momencie pojawia się tutorial na ekranie, ale najwyraźniej byłem zajęty dekapitacją jakiegoś stwora... Swoją drogą wczoraj był u mnie kumpel, żeby obejrzeć nowego Kratosa i w czasie walki wywiązał się między nami następujący dialog: (On): Chcesz usłyszeć fajny dowcip? (Ja): No dawaj. (On): Dante's Inferno ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r4v
|
 |
« Odpowiedz #467 : Marzec 17, 2010, 09:05:32 » |
|
A właśnie, jak przy umiejętnościach jesteśmy: ktoś wie o jakie tornado chodziło w recenzji z Neo? Podobno pomaga przy walce z Posejdonem. Ani żadnego tutoriala nie było, ani niczego innego niż ostrza mi się nie wykorzystywało. Jest coś takiego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vramin
|
 |
« Odpowiedz #468 : Marzec 17, 2010, 09:09:42 » |
|
Jak za pomocą ostrzy Hadesa wysysać dusze z przeciwników? W menu dla tej broni jest lista dusz, które można przywołać w czasie walki. Jak ją się uzupełnia o dusze nowych oponentów?
Chyba po upgrade broni pojawią się nowi, sprawdź. Zdaje się że w recce w N+ o tym pisali. A właśnie, jak przy umiejętnościach jesteśmy: ktoś wie o jakie tornado chodziło w recenzji z Neo? Podobno pomaga przy walce z Posejdonem. Ani żadnego tutoriala nie było, ani niczego innego niż ostrza mi się nie wykorzystywało. Jest coś takiego?
Przy walce z Posejdonem wciśnij R2 lub L2 (nie pamiętam) a tornado się pojawi. U mnie wczoraj działało  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KuFeL
|
 |
« Odpowiedz #469 : Marzec 17, 2010, 10:23:27 » |
|
I nawet jest cos dla fanow Rock Band i takich tam  Wlasnei skonczylem i IMHO GoWIII jest najlepsza gra w jaka kiedykolwiek gralem. Podczas grania moje cyce zostaly zmiazdzone, suty powykrecane a beret zryty  ile godzin potrzebowałeś na całą grę. Według informacji z sieci najszybszy tester zrobił grę w 12-13 godziny. Wcześniej pisali o 8 godzinach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andre77PL
Gość
|
 |
« Odpowiedz #470 : Marzec 17, 2010, 11:00:32 » |
|
Jestem naprawdę pod wrażeniem, szczerze nie spodziewałem się zarówno po demie, jak i po pierwszych recenzjach, że ta gra jest aż tak dobra, piękna i masakryczna. Żałuję tylko, że obejrzałem tyle filmików z gry, więc sam początek nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak powinien.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czezare
|
 |
« Odpowiedz #471 : Marzec 17, 2010, 11:37:22 » |
|
Dziwna sprawa. Gram zaledwie od pol godziny, a juz zdolalem zapomniec o Uncharted 2 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lutoslav
|
 |
« Odpowiedz #472 : Marzec 17, 2010, 11:41:12 » |
|
No panowie! Przechodzic szybko i wystawiac na pchli targ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vramin
|
 |
« Odpowiedz #473 : Marzec 17, 2010, 12:40:01 » |
|
No panowie! Przechodzic szybko i wystawiac na pchli targ  Na mnie nie licz. Gier z tytułami zaczynającymi się na GOW nie sprzedaję  . Gdy miałem X360 to Gearsy dwójka leżały jako "gra do której wrócę, gdy nie będzie w co grać". Teraz na PS3 w tę rolę wskoczyła trylogia God of War  .
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 13:25:19 wysłane przez Vramin »
|
|
|
|
|
|
Czezare
|
 |
« Odpowiedz #474 : Marzec 17, 2010, 12:43:03 » |
|
No panowie! Przechodzic szybko i wystawiac na pchli targ  Na mnie raczej tez nie licz  Nie dosc, ze kumpel w kolejce do zagrania to potem chce sie zamienic na FF13 lub Yakuze 3 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Furio
|
 |
« Odpowiedz #475 : Marzec 17, 2010, 13:39:00 » |
|
Ja exów raczej nie sprzedaję. Wyjątkiem były Motorstorm 2 i Resistance 1. Resztę zostawiam. Tak samo zrobię z GoW3. Jak się sprawują te czelendże? Ktoś już w to ciorał?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simplex
|
 |
« Odpowiedz #476 : Marzec 17, 2010, 13:51:45 » |
|
Jaki jest poziom czelendży w porownaniu do GoW1 i GoW2? Bo ja dla pucharków zrobile czelendże w obu GoWach, choć musialem sie posiłkować poradnikami i filmikami na YT. Sporo czasu i nerwów mi to zajęło, ale się udało.
|
|
|
|
|
|
Pzdr, Simplex  
|
|
|
|
KuFeL
|
 |
« Odpowiedz #477 : Marzec 17, 2010, 14:51:37 » |
|
.... czelendży ... czelendże .... :/ challenge - wyzwanie; wezwanie; próba sił no chyba że miało być tak, tylko translate.google.com nie ze wszystkim dał radę: Łot is de lewel of czelendży in komparizon tu GoW1 end Gow2? Bikoz for trofis I did czelendźe in bołf GoW, bat I had tu bi supported baj gajds and films on YT. Lot of tajm I spent, bat I suksid.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simplex
|
 |
« Odpowiedz #478 : Marzec 17, 2010, 14:57:41 » |
|
Pisownia "czelendż" łoz a dżołk.
|
|
|
|
|
|
Pzdr, Simplex  
|
|
|
|
KuFeL
|
 |
« Odpowiedz #479 : Marzec 17, 2010, 15:00:36 » |
|
Pisownia "czelendż" łoz a dżołk.
tylko wiesz, jeden zacznie, kolejny przepisze i będzie kolejny kwiatek w naszej mowie... Dlaczego na psn są trofea(a nie trophies) a na xbl achievement'y? bo Live nie ma w Polsce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|