For what is worth, the latest ?story? trailer was based on the next-gen version of the game (or at least that?s what the official Playstation Twitter account claimed), meaning that this is what you?ll be getting on PS4, Xbox One and PC.
http://www.dsogaming.com/screenshot-news/watch-dogs-comparison-latest-build-versus-e3-2012-june-2013-builds/Nigdy nie jarała mnie ta gra, ale teraz widzę, że to może być prawdziwa wysokobudżetowa bieda (oksymoron copyright by TurboGad), której nawet Peja nie będzie chciał reprezentować

Nie dość, że fabularnie to będzie mielizna, gameplayowo standardowy sandbox z całym dobrodziejstwem (czyli większość zadań sprowadzi się do pojechania w punkt A, zastrzeleniu/obezwładnieniu grupki przeciwników i shakowaniu jakiegoś terminalu, czasem uruchomi się skrypt, że ktoś z laptopem ucieka i trzeba go autem ścigać męcząc się z policją po drodze*) to jeszcze nawet oprawą gra się nie może pochwalić.
* - schematyczna konstrukcja nie przekreśla gry, o ile otoczka tych oklepanych zadań jest ciekawa. Tutaj jedynym urozmaiceniem się przerysowany hacking, który pewnie się znudzi po dwóch godzinach grania.
Mnie od początku to wszystko w tej grze nie pasowało. Po debiucie na E3 2012 myślałem, że "Watch Dogs" odnosi się do Aidena i jemu podobnych, którzy są właśnie cerberami szarego establishmentu - sądziłem, że będzie oryginalnie i gracz będzie się wcielał w antybohatera albo nawet "złoczyńce-protagonistę", a tu taki wał - super-hakier walczący przeciwko wszystkim (oczywiście wspierany przez, o zgrozo, stereotypowych anty-systemowych outsiderów), bo mu żonę/siostrę zabili "oni/źli ludzie". Kurwa, takie badziewie to już się nawet do kreskówek dla przedszkolaków nie nadaje. Ja wole nie być grupą docelową tej gry, hehehe.
Jak dla mnie mogliby iść z tym odpowiednikiem produkcji W.S. Andersona i Baya w chuj i spuścić w kiblu, ale Ubi nie pozwoli, oni chcą mieć kolejną markę i za dużo zainwestowali w ten projekt, a i klientela się znajdzie, bo "można się autem ścignąć, poszczelać i hackowanie wow, wow, dusze miasto". BTW, już marzec i żadnego info o tegorocznej odsłonie AC?