@SzczwanyGapa - możliwe, że to wprowadzili dopiero w jakimś patchu, ale przynajmniej na PC można zmienić wielkość czcionki (czy tak w zasadzie fontów?).
Nazwanie fontów mikroskopijnymi było słownym nadużyciem z mojej strony. Po prostu informacji wyświetlanych na ekranie jest tyle, że aby pomieścić wszystko czcionka musi być mniejsza niż ta do której przyzwyczaiły mnie inne gry. Z początku nie mogłem grać rozwalając się na kanapie, tylko musiałem się wychylać, żeby cokolwiek odczytać. Nazwy samochodów w kolekcji to nadal gryzmoły.
Pojeździłem trochę wczoraj i z jednej strony ilość drażniących pierdół rośnie, ale z drugiej - gra się przyjemnie. Nigdzie nie znalazłem opcji wyłączenia tej niebieskiej krechy na niebie robiącej za GPS. Może jest gdzieś skitrana.
Wkurza też to, że gdy np. bujałem się Mercedesem 300 SL, po wybraniu misji zmieniło mi na wymagany samochód uliczny. Spoko, ale po ukończeniu misji wolałbym wrócić do Merca, bo akurat nie chce mi się jeździć po mapie Nissanem 370z i muszę teraz czas tracić na wczytanie garażu i późniejszą teleportację, bo przecież nie będę za każdym razem bujał się z Detroit. A wystarczyłoby pytanie po ukończeniu misji: "kontynuuj tym autem" albo "kontynuuj poprzednim autem".
Wkurza też to, że pościg policyjny usuwa znacznik z mapy, przez co po udanej ucieczce nie można wznowić podróży do celu, tylko znowu pierdzielić się z mapą.
Model jazdy ssie, ale idzie się przyzwyczaić. Z początku grałem na Zawodowcu, ale zmieniłem na Sportowy i raczej będę się tego trzymał. Jeżdżę sobie, odblokowuję anteny i podziwiam widoki. Mijanie dużych miast nocą, wschody i zachody słońca, nawet deszcz - wszystko w tej grze zrobione jest dobrze, a czasem nawet bardzo dobrze. Ucieczka przez pole z widokiem z kokpitu też daje frajdę. Może nie jest to dobra gra, ale nie powiedziałbym, że to crap. Ot średniak słaby na jednym, mocniejszy na drugim polu.
Muzyka to jakieś nieporozumienie. Na razie włączyłem klasyczne radio i ujdzie.
Pogralem wczoraj troche dluzej w The Crew i ta gra bylaby fajna, gdyby nie:
- glupia cipa przypominajaca mi ze mam jechac na jakas misje. Zrobilem dwie misje fabularne i nie chce wiecej na razie
Zrób więcej, to się odpierdoli. Zrobiłem kilka (nie wiem, z osiem-dziesięć) misji w Detroit i Chicago. Teraz (SPOILER!!!1

) przenoszę się do St. Louis i głupia cipa o misji mówi tylko wtedy gdy uruchamiam grę, później już dupy nie zawraca.