0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Simplex w Styczeń 08, 2014, 13:17:33A co mozna bylo robic? Czy chodzi ci o parkour? Chyba faktycznie wczesniej nie bylo tego w grach.Prince of Persia - od Sands of Time. To co robi książę, to nic innego jak parkour.
A co mozna bylo robic? Czy chodzi ci o parkour? Chyba faktycznie wczesniej nie bylo tego w grach.
A zaraz potem pojawiała się nuda, cały czas to samo... i beznadziejna walka której do tej pory nie poprawili, gdyby nie dwójka to ta seria byłaby martwa. I nikt by jej nie pamiętał jak Kill Switch.
Umiem przeczytać napis na drzwiach, ale niestety gorzej z gaśnicą. Chyba znowu nie nextgen :C
Cytat: Screwball w Luty 05, 2014, 09:16:05Umiem przeczytać napis na drzwiach, ale niestety gorzej z gaśnicą. Chyba znowu nie nextgen :CJakieś pastgenowe gówno nam tu Ubi serwuje. Nieczytelna gaśnica w 2014? Bicz, pliz.
Wyglądać to może i tak będzie, ale na PC z NASA napędzanym chomikami
Cytat: Daggett w Marzec 17, 2014, 10:10:25Wyglądać to może i tak będzie, ale na PC z NASA napędzanym chomikami Nie będzie! The Division to identyczna zagrywka jak Watch Dogs.Jeśli ma wyglądać jak to co zaprezentowali do tej pory, to premiera będzie pewnie gdzieś w okolicach 2018
Jak mi to ktoś popsuje i gra nie będzie tak wyglądała to zrzucam njuka na Francje.pozdr
Oczywiście że nie bedzie tak wyglądać na konsolach.
Cytat: Screwball w Marzec 20, 2014, 10:15:35Jak mi to ktoś popsuje i gra nie będzie tak wyglądała to zrzucam njuka na Francje.pozdrSzwecję, proszę pana to twórcy World in Conflict i Ground Control.
Napisałem, że z filmiku, tak że rozejść się