I tak drogi Pikaczu - jak ci się nie podoba to po co się męczysz i grasz - sprzedaj grę po prostu. Upss, kupiles cyfrowa za 400zl+ więc najwyżej pozwól jej zginąć w bibliotece.
To co napisał hadxmen.
Moze niech Pikacz spróbuje grac z randomami.
Obydwaj bredzicie jak potłuczeni. Ale dla tych, co nie umieją czytac napisze to trzeci raz:
Gra mi się podoba, lokacje mi się podobają, miasto mi się podoba, strzelanie mi się podoba i nawet już toleruję głupotę Spongeboba. Jedyna, do chuja Wacława -
JEDYNA - rzecz jaka mi się nie podoba to konstrukcja misji i to, że wszystko jest na jedno kopyto.
Naprawdę zaczynam watpić w te badania naukowe, które udowadniają, że gracze mają większą zdolność do kojarzenia faktów.
Bawi mnie jedna rzecz, tak całkiem mocno - nie potrafisz dopatrzeć się niczego dobrego w zawartości, a takie Assassiny ostatnie to miały jej dużo więcej? Hmm na pewno Spider Man pod tym względem króluje! Gdyby dali po 25 random eventów i zebranie 50golebi na każdy element mapy to już miałbyś co robić? Stawiam, że też kupiłbyś z jakiś 3 regionów i w każdym splatynowal...
Napisze to dosadnie, bo mnie gościu wkurwiasz z tym swoim protekcjonalnym zachowaniem. Nie raz pisałem o tym jak durne są aktywności i misje zarówno w Spidermanie i AC. Natomiast ty, z naturalną dla siebie arogancją, wyciągasz jakieś durnoty z dupy.
BŻyj i daj żyć innym. Division 2 nie jest dla wszystkich i przede wszystkim nie jest dla jednego gracza - tu można oszaleć od natłoku wrogów.
Jak jestes pizda to nie dasz sobie rady sam. Powtórzę: Gram solo i nie mam absolutnie żadnych problemów z walką i przeciwnikami. Robie misję wyższe o dwa i więcej poziomów i nie mam tam żadnego problemu. Więc, typie, poczytaj następnym razem zamiast wpadać tu z arogancją i pianą na pysku, bo gre mu szkalujo.
Co za koleś...