Wszystko fajnie, tylko pewnie holiday 2016.
CytujGames running in Neo mode must operate at a native rendering resolution of 1920x1080 (1080p) or higher.A game's frame-rate must meet or exceed its equivalent performance level on base PlayStation 4 hardware.No ale wiadomo że zalecenia sobie, a życie sobie. Microsoft na początku poprzedniej generacji twierdził, że będzie wymagał minimum 720p, 30fps, MSAA 4x, po czym zaczął wypuszczać eksy w sub hd, nie trzymające 30fps, bez AA (Halo 3).
Games running in Neo mode must operate at a native rendering resolution of 1920x1080 (1080p) or higher.A game's frame-rate must meet or exceed its equivalent performance level on base PlayStation 4 hardware.
Piszcie od razu takie posty w System Wars, mniej zachodu dla modów.
ATI revealed this afternoon that every single Xbox 360 game will be required to run at a minimum of 720p resolution with 4x Anti-Aliasing.
Skoro on to robi, to wszyscy powinni!
Lost Reavers for the Wii U is probably the worst game I've played this year, so far.
EMIEL jak chesz next gena to sprzedaj konsole.. taka rada. Tak czytam Twe posty i zawsze Ci coś nie pasuje.... Czy ty kiedykolwiek byłeś w pełni z czegoś zadowolony?
Live w ostatnich miesiącach klękał dużo razy także tolman ma całkowitą rację
Ja problemów nie mam z PSN, gram, grałem sporo w multi Destiny, Division i nigdy nie zdarzyło się tak, aby cokolwiek nie działało. Oczywiście najwięcej o działaniu PSN wiedzą Ci, którzy konsoli nie mają i z usługi nie korzystają.
Sony's PlayStation Network sales hit 529,000m yen which means that PSN generated more revenue than the whole of Nintendo (504,000m yen).
CytujSony's PlayStation Network sales hit 529,000m yen which means that PSN generated more revenue than the whole of Nintendo (504,000m yen).http://www.eurogamer.net/articles/2016-04-28-sonys-psn-is-making-more-money-than-all-of-nintendo
In terms of operating income, or profit, PlayStation made 88.7bn yen (GBP 538m). Nintendo made 32.8bn yen (GBP 207m).