Blogi
Forum
Stare Forum
Radio
Baza gier
Ludzie
Newsletter
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Przypomniala mi się rzecz ktore mnie mocno rozbawiła. Jak wiadomo spider to superdopracowana gra AAA, nawet kwestie spidera nagrywane były w wersji niezziajanej i zziajanej. No top topów, wiadomo, eks sony, insomniac, te sprawy.No i jest taka misja pod koniec gry w której (kliknij)Łazimy mary jane w budynku dworca grand central gdzie sufit jest bardzo wysoko i wskazujemy spiderowi wrogów których on z porywa pajęczyną i przykleja do sufitu. Jak się popatrzy w górę, to widać jak spiderman po unieszkodliwienia wroga po prostu.... znika. Puf! Nie ma go. I tak za każdym razem. To ten moment, niestety gracz za krótko patrzył https://youtu.be/K7GFiFBsYhE?t=623
W Spidergeddonie jest jeden Spider-man, który wygląda tak, jak powinien od początku wyglądać Spider-man Przeglądałem w zeszłym tygodniu ten komiks, ale nie odważyłem się kupić pozdr
Nie
Wyobrażasz sobie że pająk robi salta w powietrzu i kamera kręci się razem z nim?
Jakby ktoś liczył na fajne postacie i misje poboczne, to nasz szanowny Screwball zapowiedział comeback z serią wyzwań .
Waham się z zakupem i mam jedno, bardzo ważne pytanie: czy można ustawić kamerę na sztywno tak, aby zmieniała swoje położenie wraz z położeniem gracza? Na przykład gdy wisisz do dołu głową, to świat też widzisz do góry nogami?
Tryb FPP mogliby dać .
VR.
Cytat: Arcybibosz w Październik 22, 2018, 14:39:53Tryb FPP mogliby dać .Mogliby, ale "obrotność" kamery w zupełności by wystarczyła.Cytat: Screwball w Październik 22, 2018, 14:41:29VR.Ze sterowaniem mógłby być problem.
Cytat: SzczwanyGapa w Październik 23, 2018, 07:40:51Cytat: Arcybibosz w Październik 22, 2018, 14:39:53Tryb FPP mogliby dać .Mogliby, ale "obrotność" kamery w zupełności by wystarczyła.Cytat: Screwball w Październik 22, 2018, 14:41:29VR.Ze sterowaniem mógłby być problem. Na PS VR jest jakaś apka (bo grą tego nie nazwę) ze Spider-manem i wygląda nawet spoko. Polecam spróbować. Wyszła chyba przy okazji premiery filmu Spider-man Homecoming.
Hmm, wybieram z listy dlc, wciskam X i zamiast odpalic przenosi mnie do sklepu gdzie informuje mnie ze dlc mam pobrane, zainstalowane i gotowe do uzycia. :/Ktos cos?Wysłane sową z Hogwartu.