0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Odpaliłem wczoraj na chwile zombie. Zapomnialem ze jestem cykorem i chyba nie pogram... Po 10 minutach wrocilem do Knacka B-)
Cytat: jinofthelamp w Kwiecień 06, 2016, 08:58:35Odpaliłem wczoraj na chwile zombie. Zapomnialem ze jestem cykorem i chyba nie pogram... Po 10 minutach wrocilem do Knacka B-)A ten Knack przyjemny za te 29zł?
Cytat: SimonX w Kwiecień 06, 2016, 09:39:35Cytat: jinofthelamp w Kwiecień 06, 2016, 08:58:35Odpaliłem wczoraj na chwile zombie. Zapomnialem ze jestem cykorem i chyba nie pogram... Po 10 minutach wrocilem do Knacka B-)A ten Knack przyjemny za te 29zł?A Ty nie miałeś sprzedać PS4 ?P.S. Tak, to ja - Twój zdrowy rozsądek
Tetris ok, a ten drugi crap to co to?
Tylko nie Watch_Dogs, bo mam z bundle'a z konsolą, nawet z folii nie rozpakowane jeszcze. Jak ja potem to odsprzedam, jak w Plusie dadzą?
Grubo ponad połowa użytkowników ps4 wykupuje plusa, ale 3/4 nie wie co to. Oookej pozdr
Cytat: Screwball w Kwiecień 25, 2016, 16:58:36Grubo ponad połowa użytkowników ps4 wykupuje plusa, ale 3/4 nie wie co to. Oookej pozdrSerio ? Nie widziałem nawet. Wśród moich znajomych którzy żyją poza konsolą i forumem Plusa nie ma prawie nikt.
Cytat: cezar w Kwiecień 26, 2016, 08:31:28Cytat: Screwball w Kwiecień 25, 2016, 16:58:36Grubo ponad połowa użytkowników ps4 wykupuje plusa, ale 3/4 nie wie co to. Oookej pozdrSerio ? Nie widziałem nawet. Wśród moich znajomych którzy żyją poza konsolą i forumem Plusa nie ma prawie nikt.Nie przeczę. Jeżeli tak - to ogromny sukces, bez dwóch zdań. Czyli myliłem się. Wiesz, ja jestem starej daty i potrafię się przyznać do błędu Sony chwaliło się jakis czas temu tymi liczbami.pozdr