0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
piękna gra
Cytat: Acrid w Grudzień 30, 2015, 18:56:53piękna gra Ale właśnie w Plusie nie ma tego, tylko to.
Mimo moich wcześniejszych zastrzeżeń co do sterowania to ja bardzo polecam zagrać w Grim Fandango. Niesamowity humor jest.
Bez przesady z tymi 10 letnimi grami. Jedna ma 3 lata, druga 6, chociaż wydawało mi się, że jest młodsza.
W hameryce wydłużono plusa za tą wczorajszą akcję. Pewnie u nas to samo będzie. Na gości od profilu Playstation na facebooku pewnie padł blady strach od zalewu kolejnych durnych pytań w stylu "co dostaniemy w zamian?" "Jakie gry będą na przeprosiny?" itp
Podobno mają dać Knacka. Bo w ankiecie ustalili, że nikt go nie chce.
Cytat: MsbS w Styczeń 05, 2016, 13:16:48Podobno mają dać Knacka. Bo w ankiecie ustalili, że nikt go nie chce.Tak bardzo nikt go nie chce, że znowu serwery padną
A ja w nocy pograłem trochę w Hardware i sam nie wiem co o tym myśleć. Na początku się wściekałem, bo nonstop łomot zbierałem, ale jak za jednym razem zniszczyłem pięciu typa, to mi się spodobało. I co ciekawe, łączyło mnie niemal z samymi rodakami, nie wiem czy to jest spowodowane.