0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
@Daggett - jest jescze crap port LEGO The Movie, Chima i ostatnio Ninjago, ale ta ostatnia kupa jeszcze ciepla
PS4 - indie pazdzierz/indie pazdzierzPS3 - crap od EA/indie pazdzierzPSV - indie pazdzierz, indie pazdzierz
W tą środę mają być wieści o paździerzach tak?
Ja obstawiam, że jakoś niedługo powinien wyjść GTAV na PS3. Bo do tego są DLC?
Nie masz szans na GTAV, mogę na to postawić majątek Don Simona!
a na ps3 będzie albo saints row 4 które nikogo
albo ni no kuni.
Za Octodad bym się nie obraził
... albo może któryś z silent hilli ot tak, będąc na fali z p.t.? własnie, grał ktoś w homecoming? downpour na forumogadce Tartaq się rozpływał a w sumie o tej części nic nie wiem.
może któryś z silent hilli ot tak, będąc na fali z p.t.? własnie, grał ktoś w homecoming?
Cytat: SinfulScholar w Sierpień 26, 2014, 23:40:25... albo może któryś z silent hilli ot tak, będąc na fali z p.t.? własnie, grał ktoś w homecoming? downpour na forumogadce Tartaq się rozpływał a w sumie o tej części nic nie wiem.Downpoura nie ma na ps store, a szkoda, bo też chętnie bym sprawdził ten tytuł.
EMIEL jak chesz next gena to sprzedaj konsole.. taka rada. Tak czytam Twe posty i zawsze Ci coś nie pasuje.... Czy ty kiedykolwiek byłeś w pełni z czegoś zadowolony?
Dziś powinni coś powiedzieć? Ja myślę, że będzie gorzej niż ostatnio. :-D taki piękny wyciek był miesiąc temu, a dali niegrywalna kupę
Jeśli siedzą cicho to na pewno szykują bombową ofertę .
Wiadomo, teraz nie ma nic ciekawego, więc nie mogą robić szumu, bo i tak ludzie są już wkurzeni . Ja co miesiąc wypełniam dzielnie ankietę .
Czyzby:PS4Super MotherloadLego Marvel SuperheroesMousecraftPS3Saints Row 4Rayman Legends Tom Clancy's Splinter Cell: BlacklistPS VitaDanganronpa: Trigger Happy HavocTerraria