mógłbyś ze dwa słowa na ten temat? jakie były wcześniej objawy? co przestało działać? piszesz o sharingu z wmp czy używałeś jakiegoś media servera?
Nawet wiecej niz dwa slowa, przewaznie to ja mam slowotok [nawet na pismie]

Od momentu zakupu x'a wszystko z MS [media sharing nie micro$oft:P] bylo ok, klipy i muza streamowaly sie przecudnie az do pewnego dnia gdzie nagle, bez zadnego powodu przestalo dzialac. Przedtem udostepnialem zasoby poprzez WMP, ale od tamtego dnia przestalo mi w jakikolwiek sposob wykrywac x'a. Wtedy to tez sprobowalem narzedzi do sharingu w stylu TVersity. Wiekszosc, jezeli w ogole dzialala, to dzialal przez krotki okres i naprawde nie bylo porownania jezeli chodzi o wydajnosc czy funkcje do WMP [chociaz fanem WMP nie jestem, antyfanem szybciej]. Zapomnialem dodac, ze miedzy 'padem' udostepniania z WMP a uzywaniem tych narzedzi pomyslalem o odblokowaniu portow na routerze. Niestety zabieg ten nic nie dal.
Podsumowujac sharing nie dzialal mi blisko od pol roku a po wejsciu NXE zaczal dzialac:) Konsole widzi pieknie w WMP nawet bez przekierowywania portow, a z przekierowaniem chodzi po prostu szybciej:) Podczas przekierowywania portow na routerze spostrzeglem, ze M$ zmienil niektore porty odpowiedzialne za sharing xboxowy. Teraz sa to porty TCP 2869 oraz 10243, UDP 1900 oraz 10280-10284, przedtem zas czesc z nich byla inna. Moze w tym rzecz? A moze po prostu usprawnili cos co bylo wadliwe dla czesci uzytkownikow. Nie wiem, ale skoro mi dziala to juz mnie to nie obchodzi

PS. omfg zua godzina zua, a za 5h wstaje na zajecia ><