Autor Wątek: NXE  (Przeczytany 13865 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gregys

• Ekspert
  • pukier cuder
Odp: NXE
« Odpowiedź #120 dnia: Listopad 21, 2008, 14:22:41 »
Kiedyś była funkcja ignore ale gdzieś się zagubiła. Wydaje mi się, że to najprostszy sposób ;)

PS. A jakie mam teraz przejrzyste forum bez tego g***a w sygnaturkach ;D
Gregys out.

Katanka

• Gość
« Odpowiedź #121 dnia: Listopad 21, 2008, 15:17:22 »
No właśnie, da się omijać postóy z tymi wstrętnymi "mordeczkami"? hehehe :)

Offline yanogore

• Ekspert
  • dyslektyk z zamilowania
    • something
« Odpowiedź #122 dnia: Listopad 21, 2008, 16:16:56 »
To nie bedziesz widzial co napisales! :)

Offline Senti

• Aktywny użytkownik
  • PSX Extreme | Konsolowisko.pl
    • Konsolowisko.pl
« Odpowiedź #123 dnia: Listopad 21, 2008, 16:18:26 »
katanka, użyj opery czy innego firefoxa z adblockiem - jedno kliknięcie i z głowy.

zauważył ktoś jakieś różnice w obsłudze mediów po zainstalowaniu nxe?

Offline Jay

• Ekspert
  • Jak sie czepiam... to normalne =]
    • JayPlays :)
« Odpowiedź #124 dnia: Listopad 21, 2008, 17:34:47 »
Tak, musialem kodek do mp4 sciagnac raz jeszcze. Tym razem obsluguje prawie wszystkie probki wideo jakie mam i robi to bez zadnych artefaktow graficznych, moim zdaniem nawet plynniej. Poza tym nawet mi zaczelo Media Sharing chodzic, ktore przestalo chodzic z nieznanych powodow jakies 0,5 roku temu.

Offline Senti

• Aktywny użytkownik
    • Konsolowisko.pl
« Odpowiedź #125 dnia: Listopad 21, 2008, 22:29:49 »
Poza tym nawet mi zaczelo Media Sharing chodzic, ktore przestalo chodzic z nieznanych powodow jakies 0,5 roku temu.
o, to to - o to właśnie mi chodzi. mógłbyś ze dwa słowa na ten temat? jakie były wcześniej objawy? co przestało działać? piszesz o sharingu z wmp czy używałeś jakiegoś media servera?

panopticon

• Gość
« Odpowiedź #126 dnia: Listopad 22, 2008, 04:09:28 »
tez mi sie sharing wysypal jakis czas temu, udostepnialem przez wmp11. okazalo sie ze po instalacji tversity posypaly sie uslugi odpowiedzialne za udostepnianie spod wmp ::) chcialem sprawdzic czy warto sobie tversity glowe zawracac, ale jakos srednio mi sie go obslugiwalo, a w dodatku namieszal mi z uslugami ;)

Offline Jay

• Ekspert
« Odpowiedź #127 dnia: Listopad 22, 2008, 04:41:32 »
mógłbyś ze dwa słowa na ten temat? jakie były wcześniej objawy? co przestało działać? piszesz o sharingu z wmp czy używałeś jakiegoś media servera?

Nawet wiecej niz dwa slowa, przewaznie to ja mam slowotok [nawet na pismie] :P Od momentu zakupu x'a wszystko z MS [media sharing nie micro$oft:P] bylo ok, klipy i muza streamowaly sie przecudnie az do pewnego dnia gdzie nagle, bez zadnego powodu przestalo dzialac. Przedtem udostepnialem zasoby poprzez WMP, ale od tamtego dnia przestalo mi w jakikolwiek sposob wykrywac x'a. Wtedy to tez sprobowalem narzedzi do sharingu w stylu TVersity. Wiekszosc, jezeli w ogole dzialala, to dzialal przez krotki okres i naprawde nie bylo porownania jezeli chodzi o wydajnosc czy funkcje do WMP [chociaz fanem WMP nie jestem, antyfanem szybciej]. Zapomnialem dodac, ze miedzy 'padem' udostepniania z WMP a uzywaniem tych narzedzi pomyslalem o odblokowaniu portow na routerze. Niestety zabieg ten nic nie dal.

Podsumowujac sharing nie dzialal mi blisko od pol roku a po wejsciu NXE zaczal dzialac:) Konsole widzi pieknie w WMP nawet bez przekierowywania portow, a z przekierowaniem chodzi po prostu szybciej:) Podczas przekierowywania portow na routerze spostrzeglem, ze M$ zmienil niektore porty odpowiedzialne za sharing xboxowy. Teraz sa to porty TCP 2869 oraz 10243, UDP 1900 oraz 10280-10284, przedtem zas czesc z nich byla inna. Moze w tym rzecz? A moze po prostu usprawnili cos co bylo wadliwe dla czesci uzytkownikow. Nie wiem, ale skoro mi dziala to juz mnie to nie obchodzi :D

PS. omfg zua godzina zua, a za 5h wstaje na zajecia ><
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2008, 04:45:04 wysłana przez Jay »

Offline Kraven

• Ekspert
« Odpowiedź #128 dnia: Listopad 22, 2008, 12:28:49 »
Co to za cholerne kpiny!? Chcialem skonczyc Crackdowna wpierw instalujac gre na dysku... Komunikat z krzyzykiem niczym przy blokadzie regionalnej:

"Tej gry nie mozna zainstalowac na dysku".

Niestety, nie chodzi o brak miejsca. Po prostu sie nie da i juz. Pffff. Sa jeszcze inne, stare gry, ktore nie chca sie skopiowac na HDD?
Tytul ekskluzywny dla Xboxa i takie cuda wianki?

Katanka

• Gość
« Odpowiedź #129 dnia: Listopad 22, 2008, 12:30:24 »
Jest kilka takich gier, gdzies na stronei widzialem ich spis, jak znajdę to podeślę.

Offline Kraven

• Ekspert
« Odpowiedź #130 dnia: Listopad 22, 2008, 12:42:07 »
Patrze na liste ponad dwustu pozycji, Dead or Alive Xtreme 2 tez jest "not supported", tak jak jakies kompletnie nieznane crapiszcza (Sneak King, jakis Big Bumpin).

Offline chrisjan

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #131 dnia: Listopad 22, 2008, 13:58:21 »
Konsole widzi pieknie w WMP nawet bez przekierowywania portow, a z przekierowaniem chodzi po prostu szybciej:) Podczas przekierowywania portow na routerze spostrzeglem, ze M$ zmienil niektore porty odpowiedzialne za sharing xboxowy. Teraz sa to porty TCP 2869 oraz 10243, UDP 1900 oraz 10280-10284, przedtem zas czesc z nich byla inna.

Może to głupie pytanie, ale na co mają być przekierowane te porty, na X'a czy na PC?
Generalnie udostępnianie mi działa, ale faktycznie mogło by trochę szybciej.
GameCenter ID: ChrisjanPL

Offline yanogore

• Ekspert
    • something
« Odpowiedź #132 dnia: Listopad 23, 2008, 13:42:42 »
Powiem szczerze ze nie probowalem nigdy media sharingu, przedwczoraj zainstalowalem Tversity i xbox dziala idealnie bez kombinacji za pierwszym razem itd. teraz odtwarza nawet pliki ktore z usb dzialac niechcialy, jest jednak maly problem: ps3 nie widzi tych zasobow, kofiguracja sieci na obu konsolach identczna, podlaczenie tez, a jednak na ps3 nie znajduje mi serwera multimediow :/ ktos ma jakis pomysl (wiem wiem temat o NXE a nie o media sharing na ps3, ale... ) ?

UPDATE: Dobra juz dziala nie wiem co mojemu ps3 wczoraj bylo :/
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2008, 21:09:49 wysłana przez yanogore »

Offline MoszeUsz

• Ekspert
« Odpowiedź #133 dnia: Listopad 23, 2008, 14:28:28 »
gdzie jest opcja żeby szybko wyświetlić listę pobieranych elementów.

Offline ViktoR

• Ekspert
« Odpowiedź #134 dnia: Listopad 23, 2008, 14:45:11 »
gdzie jest opcja żeby szybko wyświetlić listę pobieranych elementów.

Włączasz menu pod X-button i w zakładce rynek opcja Aktualne pobierane pliki
In the rain or in the snow
Got the got the funky flow

(kliknij)

Offline wugie

• Ekspert
« Odpowiedź #135 dnia: Listopad 23, 2008, 20:28:42 »
Mam takie pytania odnośnie nowego dasha:
- czy jako awatar można ustawić coś innego niż zdjęcie swojego ludzika ? Jeśli nie to co w takim razie z tymi wszystkimi starymi awatarami, na które niektórzy wydawali pieniądze ?
- są może już dostępne jakieś nowe darmowe tematy wspierające dash ? Czy nowe i stare tematy są jakoś oznakowane na marketplace ?

Brakuje mi trochę możliwości dostosowania zakładek do własnych potrzeb. Powinna istnieć możliwość wykasowania danych zakładek (lub jakichś ich elementów) tak jak miało to miejsce w zakładce powitalnej po wgraniu NXE.

Offline RexNebular

• Ekspert
« Odpowiedź #136 dnia: Listopad 23, 2008, 20:47:02 »
Mam takie pytania odnośnie nowego dasha:
- czy jako awatar można ustawić coś innego niż zdjęcie swojego ludzika ?

Można. Stare obrazki gracza też można ustawić.

panopticon

• Gość
« Odpowiedź #137 dnia: Listopad 23, 2008, 20:49:31 »
- są może już dostępne jakieś nowe darmowe tematy wspierające dash ? Czy nowe i stare tematy są jakoś oznakowane na marketplace ?
te nowe oznaczone sa jako "premium" ale nic nowszego niz testowy gears of war 2 nie widzialem za free

Offline Senti

• Aktywny użytkownik
    • Konsolowisko.pl
« Odpowiedź #138 dnia: Listopad 25, 2008, 13:03:43 »
Powiem szczerze ze nie probowalem nigdy media sharingu, przedwczoraj zainstalowalem Tversity i xbox dziala idealnie bez kombinacji za pierwszym razem itd. teraz odtwarza nawet pliki ktore z usb dzialac niechcialy, jest jednak maly problem: ps3 nie widzi tych zasobow, kofiguracja sieci na obu konsolach identczna, podlaczenie tez, a jednak na ps3 nie znajduje mi serwera multimediow :/ ktos ma jakis pomysl (wiem wiem temat o NXE a nie o media sharing na ps3, ale... ) ?

UPDATE: Dobra juz dziala nie wiem co mojemu ps3 wczoraj bylo :/

ps3 tak ma - wystarczy spróbować odtworzyć plik nieobsługiwanego formatu i przestaje cokolwiek widzieć, pomaga dopiero restart konsoli lub sieci/serwera i ponowne wyszukiwanie. a tak przy okazji polecam najnowszy poradnik psx extreme (w kioskach za kilka dni) - powinien pomóc postawić pierwsze kroki w streamingu mediów i obsłudze tversity.

Offline yanogore

• Ekspert
    • something
« Odpowiedź #139 dnia: Listopad 25, 2008, 13:46:43 »
No wlasnie ps3 juz zaczal mi wiedziec wszystko mimo ze nic specjanego nie robilem, wlaczylem i patrze a tam ikona tversity i tyle.

... a tak przy okazji polecam najnowszy poradnik psx extreme (w kioskach za kilka dni) - powinien pomóc postawić pierwsze kroki w streamingu mediów i obsłudze tversity.

Kiedys lubilem poczytac psx'a ale niestety stwierdzilem ze za duzo mam ( a raczej rodzina) z tym zachodu, tu gdzie miszkam gazeta nie wychodzi a przesylka kosztuje tyle samo co gazeta + ktos musi zaiwaniac mi do kiosku, pakowac, potem na poczte - nie mam juz sumienia nikogo o to prosic. Pozatym mam juz troche dosc fanbojskich tanich podtescikow niektorych redaktorow i meczy mnie wciskanie zg przed kazde red (ok moze bylo to smieszne pierwsze 200 razy ale teraz brzmi to tragicznie) . Pozatym nie rozumiem dlaczego nie mozecie (moga oni) zaczac wydawac tego w formie elektronicznej, mimo wszystko pewnie i tak bym zaplacil i poczytal nawet gdybym kosztowalo to tyle samo co drukowana wersja, nawet kiedys wyslalem do kogos w tej sprawie zapytanie oczywiscie ze nikt nie kwapil sie odpowiedziec.... :/ Marcin to nic osobistego ale uwazam ze jak sie nie idzie do przodu to sie cofa. Ja poszedlem ale psx zostal gdzies z tylu ;) Jak bede w polsce to bede musial kupic i zobaczyc co tam w psxie, byc moze ze sie cos zmienilo od mojego ostatniego czytania i odszczekam wszystkie okrutne rzeczy kotre napisalem na temat jedynego prawdziwego polskiego fanbo..(zartowalem) :/ pisma gierowego

Offline piethru

• Zaawansowany użytkownik
« Odpowiedź #140 dnia: Listopad 25, 2008, 14:02:01 »

Kiedys lubilem poczytac psx'a ale niestety stwierdzilem ze za duzo mam ( a raczej rodzina) z tym zachodu, tu gdzie miszkam gazeta nie wychodzi a przesylka kosztuje tyle samo co gazeta + ktos musi zaiwaniac mi do kiosku, pakowac, potem na poczte - nie mam juz sumienia nikogo o to prosic. Pozatym mam juz troche dosc fanbojskich tanich podtescikow niektorych redaktorow i meczy mnie wciskanie zg przed kazde red (ok moze bylo to smieszne pierwsze 200 razy ale teraz brzmi to tragicznie) . Pozatym nie rozumiem dlaczego nie mozecie (moga oni) zaczac wydawac tego w formie elektronicznej, mimo wszystko pewnie i tak bym zaplacil i poczytal nawet gdybym kosztowalo to tyle samo co drukowana wersja, nawet kiedys wyslalem do kogos w tej sprawie zapytanie oczywiscie ze nikt nie kwapil sie odpowiedziec.... :/ Marcin to nic osobistego ale uwazam ze jak sie nie idzie do przodu to sie cofa. Ja poszedlem ale psx zostal gdzies z tylu ;) Jak bede w polsce to bede musial kupic i zobaczyc co tam w psxie, byc moze ze sie cos zmienilo od mojego ostatniego czytania i odszczekam wszystkie okrutne rzeczy kotre napisalem na temat jedynego prawdziwego polskiego fanbo..(zartowalem) :/ pisma gierowego

Zdaje się, że PSX wysyła prenumeratę za granice. Więc w czym problem?

Offline yanogore

• Ekspert
    • something
« Odpowiedź #141 dnia: Listopad 25, 2008, 14:12:20 »
W tym ze nie ma to sensu - placenie za przesylke czegos co moglo by byc rozprowadzane niemalze bezplatnie! Pozatym nie wiadomo o co chodzi z ta prenumerata nikt na @ w tej sprawie tez nie odpisal :/

A i jeszcze nie wspomnialem o stronie psx na korej mozna znalesc absolutnie nic ;)
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2008, 14:16:51 wysłana przez yanogore »

Offline qbek

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #142 dnia: Listopad 25, 2008, 14:39:54 »
takie szybkie pytanko do użytkowników Tversity. Kombinacja mkv (720p lub wiecej) + napisy jest obsługiwana? A jeżeli tak to jak powernego kompa trzeba mieć jako serwer?

Offline yanogore

• Ekspert
    • something
« Odpowiedź #143 dnia: Listopad 25, 2008, 14:53:12 »
Czytalem ze to nie komp dekompresuje ale konsola ale w Tcersity przy instalacji chyba podaje jakies tam minimalne wymagania, a jesli chodzi o napisy to nie wiem do konca jak to z nimi jest, mi nie dzialaja.

Offline qbek

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #144 dnia: Listopad 25, 2008, 14:55:24 »
przy streamingu to właśnie komp dekoduje i puszcza stream audio video do konsoli. No ale jak nie ma napisów to jak dla mnie opcja odpada...

Offline Name Less

• Nowy użytkownik
  • *
  • Napędzany kawą SysAdm
    • nlj.plukwa.net
« Odpowiedź #145 dnia: Listopad 25, 2008, 15:07:17 »
Obaj macie rację.
Jeśli format jest wspierany przez konsolę to wysyłany jest jak leci i dekodowany przez konsolę.
Jeśli format nie jest wspierany to TVersity/komputer przekodowywuje do wspieranego formatu i wysyła do konsoli.
Wyświetlenie napisów jest możliwe tylko w tym drugim przypadku (czyli trzeba wymusić reencoding filmu i, niejako przy okazji, wkleić w niego napisy)

Na laptopie (Core2Duo 2.4GHz, 2GB RAM, Linux 2.6) reencoding mkv (720p) do mp4 (720p) z wklejonymi napisami idzie jakieś 6-9 fps (samo video... audio przekodowywane jest w osobnym kroku)
GT: NameLessTheJedi                   http://nlj.plukwa.net/
PSN: NameLessJedi                      Just a friendly Jedi Knight (from the Tau'ri)

Offline yanogore

• Ekspert
    • something
« Odpowiedź #146 dnia: Listopad 25, 2008, 15:15:53 »
Czyli ze niby jest sposob na napisy? Zadko sie przydaje ale do freszczyzny czy japonszczyzny moglo by sie przydac ;)

Offline Name Less

• Nowy użytkownik
  • *
  • Napędzany kawą SysAdm
    • nlj.plukwa.net
« Odpowiedź #147 dnia: Listopad 25, 2008, 15:23:02 »
Jeśli wklejenie ich na stałe w obraz Ci nie przeszkadza to tak (chyba, że masz wystarczająco mocny komputer na reencoding 720p w czasie rzeczywistym - inna rzecz, że nie sprawdzałem nigdy szybkości reencodingu z 720p w h264 do np divx-a w tej samej rozdzielczości).
GT: NameLessTheJedi                   http://nlj.plukwa.net/
PSN: NameLessJedi                      Just a friendly Jedi Knight (from the Tau'ri)

Offline Senti

• Aktywny użytkownik
    • Konsolowisko.pl
« Odpowiedź #148 dnia: Listopad 25, 2008, 17:01:15 »
Kiedys lubilem poczytac psx'a ale niestety stwierdzilem ze za duzo mam ( a raczej rodzina) z tym zachodu, tu gdzie miszkam gazeta nie wychodzi a przesylka kosztuje tyle samo co gazeta + ktos musi zaiwaniac mi do kiosku, pakowac, potem na poczte - nie mam juz sumienia nikogo o to prosic.

koszt półrocznej prenumeraty realizowanej na terenie całej europy, rosji oraz izraela to 110 pln. ja zresztą pisałem o wydawanym co kilka m-cy poradniku z opisami i poradami go gier oraz różnymi tekstami "technicznymi". :-)

Pozatym mam juz troche dosc fanbojskich tanich podtescikow niektorych redaktorow i meczy mnie wciskanie zg przed kazde red (ok moze bylo to smieszne pierwsze 200 razy ale teraz brzmi to tragicznie) . Pozatym nie rozumiem dlaczego nie mozecie (moga oni) zaczac wydawac tego w formie elektronicznej, mimo wszystko pewnie i tak bym zaplacil i poczytal nawet gdybym kosztowalo to tyle samo co drukowana wersja, nawet kiedys wyslalem do kogos w tej sprawie zapytanie oczywiscie ze nikt nie kwapil sie odpowiedziec.... :/ Marcin to nic osobistego ale uwazam ze jak sie nie idzie do przodu to sie cofa. Ja poszedlem ale psx zostal gdzies z tylu ;) Jak bede w polsce to bede musial kupic i zobaczyc co tam w psxie, byc moze ze sie cos zmienilo od mojego ostatniego czytania i odszczekam wszystkie okrutne rzeczy kotre napisalem na temat jedynego prawdziwego polskiego fanbo..(zartowalem) :/ pisma gierowego

hehe, no i cóż ja malutki mogę (poza przekazaniem opinii "wyżej") - rozumiem i w pełni się zgadzam, choć na wersję elektroniczną w najbliższej przyszłości bym nie liczył. nie wiem kiedy po raz ostatni miałeś pe w rękach, pismo zmieniło się na przestrzeni ostatnich lat, styl i charakter części zgre... żartuję ;-) - redaktorów także (postarzeli się, pozakładali rodziny), może więc warto rzucić okiem - a nóż się spodoba.

Jeśli format jest wspierany przez konsolę to wysyłany jest jak leci i dekodowany przez konsolę.
Jeśli format nie jest wspierany to TVersity/komputer przekodowywuje do wspieranego formatu i wysyła do konsoli.
Wyświetlenie napisów jest możliwe tylko w tym drugim przypadku (czyli trzeba wymusić reencoding filmu i, niejako przy okazji, wkleić w niego napisy)

jest dokładnie tak jak name less napisał. w przypadku transkodowania materiałów w hd praktycznie wszystko sprowadza się do mocy sprzętu.

Offline yanogore

• Ekspert
    • something
« Odpowiedź #149 dnia: Listopad 25, 2008, 17:13:43 »
Dzieki Marcin, dzisiaj postanowilem ze sprobuje ponownie i tym raze udezylem do kogos w sklepie, dowiedzialem sie wszystkiego chociaz i tak sie lekko zastanawiam czy brac prenumerate bo co jesli mi sie nie spodoba.... jeszcze sie zobaczy.

Ostatniego psx to pewnie z rok temu ostatnio czytalem albo moze i lepiej, ale jesli sie natrafi okazja nieomieszkam zucic okiem ;) dzieki

Nadal tego nie rozumiem dlaczego nie robicie wersji elektroniczej skoro i tak pismo macie w takiej wersji zanim idzie do druku, kilka klinkniec i juz by w pdfie siedzialo, tylko jeszcze kwestia zebu sie z kims dogadac co do dystrybucji w tej formie. No coz, jak sie nie da sie to sie nie da.

Offline Senti

• Aktywny użytkownik
    • Konsolowisko.pl
« Odpowiedź #150 dnia: Listopad 25, 2008, 17:32:01 »
no to już leży w gestii decydentów - ja tam tylko sprzątam. ;-)
...ale wracając do nxe (bo nas zaraz pogonią) - wciskając lub przytrzymując lb/rb można wywołać u postaci różne emocje - od śmiechu po rozpacz.

Offline Jay

• Ekspert
« Odpowiedź #151 dnia: Listopad 25, 2008, 18:09:55 »
Konsole widzi pieknie w WMP nawet bez przekierowywania portow, a z przekierowaniem chodzi po prostu szybciej:) Podczas przekierowywania portow na routerze spostrzeglem, ze M$ zmienil niektore porty odpowiedzialne za sharing xboxowy. Teraz sa to porty TCP 2869 oraz 10243, UDP 1900 oraz 10280-10284, przedtem zas czesc z nich byla inna.

Może to głupie pytanie, ale na co mają być przekierowane te porty, na X'a czy na PC?
Generalnie udostępnianie mi działa, ale faktycznie mogło by trochę szybciej.

Ja mam przekierowane na IP x'a, bo w koncu to do niego musza dane trafic ze zrodla a jezeli porty beda zamkniete badz tylko czesciowo otwarte to szybkosc na tym ucierpi.

panopticon

• Gość
« Odpowiedź #152 dnia: Listopad 25, 2008, 18:21:52 »
Ja mam przekierowane na IP x'a, bo w koncu to do niego musza dane trafic ze zrodla a jezeli porty beda zamkniete badz tylko czesciowo otwarte to szybkosc na tym ucierpi.
tez tak zrobilem - dla swietego spokoju ;)

swoja droga, dzisiaj zauwazylem ze moj awatar ma zielone wlosy ;) moje kochanie odblokowalo nowe kolory w edytorze 8)
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2008, 19:14:58 wysłana przez panopticon »

Offline Solusar

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #153 dnia: Listopad 26, 2008, 10:02:33 »
Jeszcze a propos avatarów - niektórzy potrafią tworzyć niezłe kombinacje :)
http://www.gamesradar.com/f/celebrity-xbox-avatars/a-20081125123418948048

Offline wugie

• Ekspert
« Odpowiedź #154 dnia: Grudzień 10, 2008, 22:16:38 »
Mam takie pytanie. Od czego zależy tło danych osób we friendsach ?

panopticon

• Gość
« Odpowiedź #155 dnia: Grudzień 10, 2008, 22:25:06 »
Mam takie pytanie. Od czego zależy tło danych osób we friendsach ?
od wybranego schematu premium. cztery (day, night i jakies tam dwa jeszcze) masz za free w konsoli, nowy darmowy (swiateczny) jest do sciagniecia za free z marketplace. z platnych, to w gearsach masz pojazdy itp. z gry, w fable 2 domki i scenerie z gry, w castle crashers (moj ulubiony) - masa postaci i stworkow, w roznych konfiguracjach ;)

Offline wugie

• Ekspert
« Odpowiedź #156 dnia: Grudzień 10, 2008, 22:38:21 »
Aha, taki bajer. Rozumiem schemat = theme.
Jak dla mnie tło powinno zmieniać się, podczas gry konkretnej osoby w daną grę.

Offline yanogore

• Ekspert
    • something
« Odpowiedź #157 dnia: Grudzień 11, 2008, 12:58:18 »
Zmienia sie przeciez - okladka gry przy avatarze...