Uwaga wyznań hatera ciąg dalszy

.
Zagrałem w demo.
Spodobało mi się, fajny urywek fabuły, może nie genialna ale przynajmniej Kratos coś tam pomarudził, fajny dubbing, fajnie rozlokowane skrzynki z czerwonymi orbami - czyt łaź wszędzie zawsze coś znajdziesz, fajna tarcza z włócznią, sporo platformera i ogólnie naprawdę przyjemnie się grało

. Mam ochotę na tą część.
Teraz uwaga, odpaliłem jeszcze demo GoW III i tak, pierwsze wrażenie jest gorsze od demka ghost of sparta - duuużo gorsza płynność(sory dla mnie to istotne bardziej niż grafika)dużo ciemnych tonów (w demie nie można zmienić brightnessa) co mi się po prostu nie podoba wizualnie, ale raziło to wszystko tylko na początku, po kilku minutach przestało przeszkadzać i grało się naprawdę fajnie. I nawet ten numer ze złożonymi skrzydłami odszczekuję, nie wiem jakim cudem ale to miejsce to był jakiś szyb wentylacyjny, więc powiedzmy ze miał tam prawo tak śmigać do góry :].
Czyli hater już nie hatuje, chyba że kupi i znów go zmierzi w połowie

. Wniosek - może trzeba było mi odwyku? Może hype wszystkich w około na premierze GoW 3 mnie zniechęcił do niego? ... kto wie ale najprawdopodobniej jakaś część GoW zawita niedługo w czytniku mojej konsoli.