Ja najbardziej żałuję kałacha po przejściu na prestige. Nie ma co ale ta broń wymiata w każdym aspekcie jak dla mnie.
Teraz tych broni nie mam, bo na prestige muszę je ponownie odblokować, ale poprzednio:
1. Normal klasa (Do każdych właściwie map)
M16 + Laser
Magnum + Nóż taktyczny.
Semtex + 2xOgłuszający
Maraton PRO
Moc Obalająca PRO
Komandos PRO
2. Zestaw snajperski: (Idealnie sprawdza się na Estate, Afghan, Derail)
M21 EBR + (zazwyczaj) Termowizja ew. normalny celownik.
Magnum + Nóż taktyczny
Claymore + Dymny
Maraton PRO
Zimno Krwisty PRO
Pewne Celowanie PRO
3. Zestaw właściwie mój ulubiony, chociaż najlepiej sprawdza się tylko na małych mapach szczególnie w trybie Wojny Lądowej.
Mini Uzi + Tłumik
Magnum + Nóż taktyczny ( W połączeniu z komandosem PRO jest ostra jazda

Semtex + 2xOgłuszający
Maraton PRO
Waga Lekka PRO
Komandos PRO
Kill Strike'i:
Zazwyczaj:
1. Predator
2. Nalot Harriera
3. Chopper Gunner
Czasami zależy od mapy i mojej formy w danym dniu:
1. Nalot Harriera
2. Chopper Gunner
3. Atomówka
Niestety nie udało mi się walnąć atomówki ani razu, a miałem okazję zrobić to 2 razy, prawie 3. Niestety w obu 1. przypadkach gdy już miałem zamiar uaktywnić Atomówkę mecz się kończył z powodu osiągnięcia limitu pkt. lub limitu czasowego.
Dlatego zazwyczaj używam tego 1 zestawu.
Do tego tytuł: "Męczennik" lub "Płaszcz i sztylet" (Rzadko go widzę. Jest chyba do odblokowania za zabicie 5 osób rzuconym nożem) i emblemat: Pirackiej czaszki w czerwonej bandanie.
Tytuł Polskiej flagi zmieniłem bardzo dawno temu, bo grając kiedyś na serwerze, gdzie połowa była polakami, to aż wstyd było pokazywać, że ja jestem z "nimi". Klnęli i gadali od rzeczy, do tego ze statami o współczynniku 1:5 ..
btw. Jeśli ktoś ma ochotę na pogranie sobie w WL, Dominacji, DM lub, Znajdz i zniszcz..
zapraszam na skowron1990
HS Jest w razie czego

Obecnie borykam się z prestige'm, więc połowa moich ulubionych broni jest zablokowana