Wczoraj skonczylem i tak krotkiej gry to juz dawno nie widzialem: chyba tylko James Bond byl krotszy ... Tak jak juz bylo to pisane 100 razy, chcieli wiecej, mocniej szybciej itp i srednio to wyszlo: 3ciej czesci nie kupuje, to na bank 
tyle ode mnie
bez odbioru 
Ja po ochłonięciu z hype'u oceniam tak:
singiel - dobry
Nadal ma momenty w których opada szczęka, niestety fabuła kuleje a intensywność nie wynagradza braków. Po kilkukrotnym przejściu singla MW1 stwierdziłem, że nie są w stanie dostarczyć tak kompletnego produktu i to się w mojej ocenie sprawdziło. Na szczęście można sobie wydłużyć grę, przechodząc po raz pierwszy na normalu, później na veteranie, zostają jeszcze acziki jak ktoś zbiera, intele.
spec-ops - rewelacja
Wszyscy twierdzą, że rewelacja i ja także się przyłączam. Grałem co prawda na jednej konsoli z dość ograniczoną widocznością, jednak co-op miażdży. Satysfakcja z wykonania niektórych misji jest ogromna, szczególnie gdy celujemy w trzy gwiazdki na veteranie.
multi - rewelacja
Co prawda mnogość klas i perków spowodowała pojawienie się kolesi śmigających z nożem po mapie na pełnej prędkości i rewolwerowców ze strzelbami 1887 akimbo, jednak dzięki temu jest to inna gra niż multi w modern warfare 1. Tam było bardziej normalnie, bez takich szaleństw, jednak wstrzymam się z oceną czy lepiej. Najważniejsze to jak się gra, czy gra potrzyma tak długo jak multi w mw1? Myślę, że tak.
Tak więc ja nie narzekam na finalny produkt, chciałoby się lepszego singla, ważne jednak, żeby minusy nie przysłoniły nam plusów;p
P.S
W spec ops są kawałki misji i terenów z pierwszego modern warfare. Myślicie, że dostaniemy zestaw map z jedynki do multi jako DLC? Było by miło, ale jeśli już to w nowym trybie, żeby się nie mieszało np. MW Classic;p
Jak to jest z DLC do MW1, można je bez problemu ściągać w Polsce, czy trzeba tworzyć VPN?