Było trochę zaskoczeń i nowych zapowiedzi, więc powinno być z czego wybierać i nie ma Wiedźmina, więc głosowanie nie będzie takie nudne

.
Filmik z przykładowymi tytułami:
http://www.youtube.com/watch?v=jd9-yoH9ZbA#wsNominacje do Game of the Show według IGNu:
A Way Out
Anthem
Assassin's Creed Origins
Far Cry 5
God of War
Middle-Earth: Shadow of War
Sea of Thieves
Spider-Man
Star Wars Battlefront II
Super Mario Odyssey
Wolfenstein 2: The New Colossus
Nie ma ograniczeń, ale nie wrzucałbym gier, które były tylko filmami <patrzę na Ciebie BG&E2>.
Moje Top3:
1.
Wolfenstein 2: The New Colossus - sprawdzona marka, deweloper rozumiejący co się podobało w części pierwszej, świetny trailer z dobrymi tekstami i odrobiną humoru i na koniec co najważniejsze: premiera w tym roku. Dla mnie pewniak i chociaż wiedzieliśmy, że się pojawi to i tak zrobił na mnie ogromne wrażenie, nie ma szans, żebym się źle bawił.
2.
Super Mario Odyssey - niby Mario to zawsze pewniak, ale tutaj zmienili sporo mechanikę i w sumie, jak nie byłem przekonany do tego pomysłu z czapką tak, jak zobaczyłem, że możemy przejąć dinozaura to jednak Nintendo umie w gry, które dostarczają po prostu pozytywnych emocji. No i premiera w tym roku.
3.
A Way Out - uwielbiam gry coopowe, a ta jest od kolesia, który zrobił świetne Brothers. Stylówa podobna do Mafii również mi odpowiada, jestem zaciekawiony i liczę, że się nie zawiodę szczególnie na historii.
Honorable Mentions:
Anthem - jeszcze przyjdzie nagradzać tę grę w przyszłym roku, jeśli będzie rzeczywiście tak wyglądać i działać.
Mario&XCOM od Ubisoftu - nie sądziłem, że będzie to coś fajnego, a tutaj zamówienie już złożone

.