Wczoraj pozna noca (aka dzis praiwe swit) udalo mi sie polaczyc z serverami.
PolygamiaForum juz zajete, wiec pewnie bedzie trzeba stworzyc ForumPolygamia jako alternatywa - imo limit 6 osob, to troche malo. Niestety servery nie pozwalamy na wyszukanie niczego innego, tym bardzie na stworzenie nowego klubu.
Ale, skoro udalo sie nawiazac polaczenie z serverami. Looknalem co nieco:
Generalny zarzut, to czas oczekiwania i odswiezania informacji - design onlinowego kontentu jest glownie wyswietlany OnDemand. Innymi slowy, co klikniesz to czekasz na informacje... 15 minut stracilem na proby polaczenia z jakiegokolwiek eventem online, bezskutecznie. Jako ciekawostke dodam, ze na 5 prob mialem 3 rozne kody bledu... raz udalo mi sie juz siedziec w lobby z dziesiecioma innymi zawodnikami. Po dwoch minutach oczekiwania, wywalilo mnie - cant connect to other players... :/ Podsumowujac, serwery zadzialaly bo zostalem zautoryzowany. Nic innego mi nie zadzialalo - zadne challenge, wyniki, statystyki i pozycje globalnie. Nawet friend lista (wraz z klubami) pojawila sie po trzech/czterech minutach - a we friendsach mam raptem kilka osob - duzo pracy przed chlopakami, bardzo duzo...
W przyszlosci nie oczekuje polaczenia instant do eventu - choc uwazam, ze to juz powinien byc taki standard. Aczkolwiek, jesli bede musial czekac kilka minut az wszystko sie zaktualizuje na kazej zakladce, na ktora mam kliknac po drodze to chyba wybiore solo w 99%.
Co do doswiadczen plynacych z samego grania - wciaz milo i miodno.