Blogi
Forum
Stare Forum
Radio
Baza gier
Ludzie
Newsletter
vrds, tata_arek i 2 Gości przegląda ten wątek.
Boshe jaki hejter!11 "podpinanie pod usb sucks".
Pewnie na Xboksie pisał i nie może znaleźć jak.
Ok. Czego jak czego ale kaset to tu jeszcze nie było .Jak ten czas leci... Nie zdziwiłbym się jakby na najmłodsi użytkownicy forum nie wiedzieli za bardzo do czego to to służy...
dzisiaj kupiłem to cudo od sąsiada za 10 zł
A kupiłem sobie bo niby mam taką fajną kasetę z kablem który ma na końcu jacka i wchodzi do empetrójek itp, ale znowuż mój wysłużony creative zen stone ma problemy z baterią, tak więc kilkanaście kaset na pewno mi się przyda, a pieniędzy za wiele na to nie pójdzie.
$59 Amazon.com
w końcu COŚ CIEKAWEGO - tym razem zdjęcie
czemu na amazonie kupujesz ?
Ok. Czego jak czego ale kaset to tu jeszcze nie było . Jak ten czas leci... Nie zdziwiłbym się jakby na najmłodsi użytkownicy forum nie wiedzieli za bardzo do czego to to służy...
Cytat: Jabol w Luty 07, 2012, 20:42:32Ok. Czego jak czego ale kaset to tu jeszcze nie było . Jak ten czas leci... Nie zdziwiłbym się jakby na najmłodsi użytkownicy forum nie wiedzieli za bardzo do czego to to służy...Ciekawe, którzy z użytkowników forum pamiętają czasy jak wgrywało się gry z kaset na C-64, ZX Spectrum lub Atari 800XL/65XE
Cytat: Crazy Butcher w Luty 07, 2012, 22:44:26czemu na amazonie kupujesz ? Z lenistwa
Czy jest jakas straszliwa roznica pomiedzy zwykla a Limited Edition?
Ciekawe, którzy z użytkowników forum pamiętają czasy jak wgrywało się gry z kaset na C-64, ZX Spectrum lub Atari 800XL/65XE
Cytat: Solusar w Luty 07, 2012, 23:36:47Ciekawe, którzy z użytkowników forum pamiętają czasy jak wgrywało się gry z kaset na C-64, ZX Spectrum lub Atari 800XL/65XE Idę o zakład, że poza mną są tu jeszcze tacy, którzy ręcznie wklepywali listingi drukowane w Bajtku. W końcu to nie było tak dawno, jedyne 27 lat temu.
Bajtki mam teraz wszystkie w formie cyfrowej
Oczywiście ! Większość przepisywałem, bawiąc się nimi zacząłem się uczyć programowania. Bajtki mam teraz wszystkie w formie cyfrowej, czasem z nostalgii czytam. Numery Tylko o Atari są moimi faworytami
Cytat: Pikacz w Luty 08, 2012, 07:33:16Cytat: Solusar w Luty 07, 2012, 23:36:47Ciekawe, którzy z użytkowników forum pamiętają czasy jak wgrywało się gry z kaset na C-64, ZX Spectrum lub Atari 800XL/65XE Idę o zakład, że poza mną są tu jeszcze tacy, którzy ręcznie wklepywali listingi drukowane w Bajtku. W końcu to nie było tak dawno, jedyne 27 lat temu. Oczywiście ! Większość przepisywałem, bawiąc się nimi zacząłem się uczyć programowania. Bajtki mam teraz wszystkie w formie cyfrowej, czasem z nostalgii czytam. Numery Tylko o Atari są moimi faworytami