0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Uploaded with ImageShack.us832m2, ~80k PLN brutto (uwielbiam przetargi publiczne ), media i asfaltowy dojazd included (jak również odległość 50m do lasu i 5km do sporej aglomeracji)
Kolejny krok na drodze do wybudowanie się na 30te urodziny dziś zrealizowany (to ta ogrodzona, wyrównana kupka ziemi)Uploaded with ImageShack.us832m2, ~80k PLN brutto (uwielbiam przetargi publiczne ), media i asfaltowy dojazd included (jak również odległość 50m do lasu i 5km do sporej aglomeracji)
Cytat: draak w Luty 28, 2011, 18:06:33Uploaded with ImageShack.us832m2, ~80k PLN brutto (uwielbiam przetargi publiczne ), media i asfaltowy dojazd included (jak również odległość 50m do lasu i 5km do sporej aglomeracji)Kurde ... prawie darmo W okolicach Wroclawia te same pieniądze kosztowała działka 1000m bez mediów .... ale 6 lat temu.
Dragon Age, wymiana za ME2 na gametrade i karta pamięci z Avansu za 39 zł
Te 80k na raty było brane czy gotówką jeśli możesz powiedzieć ?
A działka jest w okolicach Katowic/Tychów,
Cytat: hiteck w Luty 28, 2011, 18:48:36Dragon Age, wymiana za ME2 na gametrade i karta pamięci z Avansu za 39 złz dopłatą dla Ciebie mam nadzieje ta wymiana?
Cytat: draak w Marzec 01, 2011, 07:05:35A działka jest w okolicach Katowic/Tychów, o, sąsiad
Ja mieszakłem przez jakis czas w Katowicach na Brynowie, a teraz do Katowic mam 55km, bo mieszkam koło Bielska.
Dysk Lacie Rikiki 500GB, zakupiony w MM za 179zł.
Karta banefit, wszystkie obiekty sportowe sa do mojej dyspozycji baseny, silownie, sauny, joga, scianki wspinaczkowe itpI to na czym zalezalo mi najbardziej: Szkoly tanca 150zl miesiecznie mnie taka impreza kosztuje
moja TŻ po niespełna roku zrezygnowała, bo takie karty niestety mało dyscyplinują. Jak nie masz ustalonego terminu, to codziennie mówisz sobie że pójdziesz jutro. I tak co dzień. Wróciła do karnetu na basen na konkretne terminy.No chyba że masz tyle samozaparcia i dyscypliny w sobie
Cytat: Kac309 w Luty 28, 2011, 23:42:03Dysk Lacie Rikiki 500GB, zakupiony w MM za 179zł.Sam rowniez sie skusilem, cena jak najbardziej konkurencyjna, szkoda tylko, ze w mailu od mm pisalo o usb 3.0, a w rzeczywistosci jest 2.0
Mnie nie dotyczy, bo mam w ps3 250gb, którego jeszcze nie zapełniłem. Ale czy da się z tego wyjąć dysk i włożyć do konsoli?
Nie, dlaczego, przeciez DA sprzedaje się nawet drożej od Mass Effecta 2?