Zakupy zbiorcze z ostatnich 2 miesiecy.
Arkham Origins (fabula do ogrania, multi zrobilem na pozyczonej kopii przed wylaczeniem serwerow)
Lost Via DomusRocksmith (plytka mi pekla :<)
49,43 z aledrogo

Buty
Columbia Conspiracy Razor Suede, nigdy nie mialem tej marki, a cena byla atrakcyjna.
79,99 z sportisimo.pl

Dysk zewnetrzny USB 3.1
LaCie 4TB, recertyfikowany ale z przeznaczeniem na magazyn do Xboksa, wiec #nikogo, poza tym ja sie recertyfikowanych produktow nie boje

Milym akcentem byl fakt, ze do zestawu dolaczono dwa kabelki USB-A<>USB-C oraz USB-C<>USB-C.
Uzywam juz prawie od miesiaca i mam zero zastrzezen
374,56 ze sferis.pl

Portfel
Spocket Classic Plus Rainbow XTR (z ochrona RFID) - dlugo juz sie nosilem ze zmiana portfela, bo juz mnie posladek bolal po calym dniu siedzenia na dupie w pracy. Zmiana udana - portfela w ogole nie czuje, a zawartosc pozostala taka sama

Ponizej zdjecia samego portfela i porownanie pelnego portfela Spocket z poprzednim (pustym!).
89,99 ze spocket.pl

Monitor
NEC 27" GW2780 - jak z portfelem, troche juz za mna chodzil

Na zdjeciach, karton, monitor, kejbl menedzment i wyglad w pracy (zdjecia ziemniakiem)
599 z ulubionego sklepu blue #pdk

Buty
Tropicfeel Black oraz
All Black - moj pierwszy Kickstarter i najlepsze buty w moim zyciu. Wzialem zestawy z dodatkowym "Breeze Bag", czyli fajna torba na buty/ubrania. W zestawie byly takze dodatkowe sznurowadla normalne/elastyczne. Buty na kazde warunki poza zimowymi
119 + 5 ojro przesylka z Kickstartera